• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Dodatkowe usługi CC???

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Dodatkowe usługi CC???

• Dodatkowe usługi CC???
  • Dodatkowe usługi CC???

maniaa24 > 15-10-2010, 14:33

Cześć,

mam pytanie odnośnie dodatkowych usług CC (karty telefoniczne, karta CC Au Pair Club, ubezpieczenie sportowe). Warto to kupić??? Czy to jedynie strata pieniędzy.
  • Re: Dodatkowe usługi CC???

mloda > 15-10-2010, 19:16

reszty bym nie kupowala, ale karte pierwsza kup, zebys mogla do domu zadzwonic. Pozniej juz nie kupuj takich drogich. Najfajneiszje byly takie czerwone, za 1c jedna minuta wiec naprawde na dlugo straczala!

ell > 15-10-2010, 20:14

ja nic od nich nie kupiłam poza ubezp. rozszerzonym. Z rodziną rozmawiałam na Skypie. Jeśli bierzesz laptop to niepotrzebna Ci ta karta, bo w każdym budynku mają internet

quaantaa > 16-10-2010, 1:18

maniaa 24 też się zastanawiam czy warto brać te "dodatki" czy też nie...

ale widze, ze dziewczyny tutaj nie skorzystały z tej oferty, wiec zastanawiam sie czy w ogóle bede z krzystała

kamyk > 16-10-2010, 14:19

A samo ubezpieczenie rozszerzone? Jest sens? Czy jest ktoś, kto nie daj Boże, musiał z niego skorzystać za Wielką Wodą? Ono jest jakoś honorowane?

maniaa24 > 18-10-2010, 10:00

Jeszcze zastanowię się nad tymi "dodatkami".Znajomi z NY mówili mi kiedyś o takich kartach za 5$, czy coś takiego i że można z nich gadać z pięć godzin z Polską. To prawda??? Więc czemu karty które oferuje CC są takie drogie (89zł)??

QUAANTAA kiedy wylatujesz i gdzie????

quaantaa > 18-10-2010, 11:18

wylatuje 15.11 do San Clemente, CA

mloda > 18-10-2010, 23:30

[quote name="maniaa24"]Jeszcze zastanowię się nad tymi "dodatkami".Znajomi z NY mówili mi kiedyś o takich kartach za 5$, czy coś takiego i że można z nich gadać z pięć godzin z Polską. To prawda??? Więc czemu karty które oferuje CC są takie drogie (89zł)??

[/quote]

o tych kartach mowilam. A co do kart CC to po porstu tyle kosztuja, bo sa i jeszcze drozsze.
  • Starszy wątek Nowszy wątek