-
-
remach
aniolek > 09-10-2010, 22:41
od wczoraj szukam nowej rodziny i boje sie ze nie znajda mi;/ jak myslicie czy przez stluczke (wypadek) moga mnie wyslac do pl? niby powiedzieli mi ze znajda bo rodzina u ktorej bylam wystawila mi bardzo dobre referenje i w ogole ale ja sie boje;/ mam 2 tyg;/ -
Re: remach
juanita_90 > 11-10-2010, 16:26
uu...a jak doszło do wypadku?? I czy przez to rodzina z Ciebie zrezygnowała?? -
aniolek > 11-10-2010, 17:29
no niby nie powiedzieli ze przez to ze oni potrzebuja i ja prywtnosci i ze chca kogos kto bedzie przychodzil do nich na 3 godz a wypadek to chyba tylko to przyspieszyl. ogolnie to w biurze napisali ze mialam wypadek ale to nie byla tylko moja wina itd i ze mam dobre referencje od tej rodziny, -
karolinka > 12-10-2010, 19:36
hej i sa jakies postepy w rematchu? -
aniolek > 13-10-2010, 1:20
no mam rodzinke od wczoraj ale jak nie zadzwonia jeszcze jutro to powiem zeby mi szukali drugiej bo na co ja mam czekac? marnuja mi czas;/ -
paulawiki > 19-10-2010, 23:56
Nie martw sie, na pewno znajdziesz fajna rodzinkea gdzie dokladnie jestes ? -
aniolek > 20-10-2010, 3:45
jestem w md i tu chcialabym zostac ale niewiem jak to bedzie bo rodziny mi nie moga znalezc, ale z drugiej strony mnie to zastanawia niby mam codziennie now rodzine juz mialam ich 7 a odzezwaly sie 2;/ -
malzielka > 20-10-2010, 16:32
aniolek ile ci jeszcze czasu zostalo na znalezienie rodziny?? a co z tymi dwoma co sie odezwaly?? nie zdecydowalas sie na zadna z nich?? -
aniolek > 22-10-2010, 22:42
witam,
prosze doradzcie mi, siedze 2 tyg powinnam miec juz nowa rodzine niby mi przedluzyli czas oczekiwania ale ja niewiem co sie dzieje od wczoraj (ostatni dzien niby) nikt sie do mnie nie odzywa nie mam match ani nic ani nawet niewiem kidy i o ile mam przedluzony czas;/ nic niewiem boje sie tam dzwonic bo ostatnio dostalam ochrzan za to ze jestem niecierpliwa(cokolwiek to oznacza) i bije sie zadzwonic nawet nie wiem czy mam wazna wize czy nie czy wrcacm do domu czy nie i takie ..........
co ja mam robic???
pozdrawiam -
karolinka > 22-10-2010, 22:45
wg mnie jesli ONI karza Ci czekac, to raczej jestes legalnie.. moze poszukaj na greataupair.com jakies rodzinki.. a jestes w domu hostow jeszcze, czy u lcc?