• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Szukam au pair w Niemczech !!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Szukam au pair w Niemczech !!!

zalamana09 > 26-09-2010, 20:53

Szukam au pair do pomocy w opiece nad dwójka małych dzieci 1,5 i 3,5 roku. Rodzina jest czteroosobowa i mieszka w okolicy miasta Erlangen w Bawarii. Do zadań operki należeć będą opieka nad dziećmi, zaprowadzanie ich do żłobka i przedszkola, przygotowywanie śniadania. Kieszonkowe 260 euro + możliwość uczęszczania na kurs. Chętne osoby proszę kierować pytania na izabela_senn@yahoo.de lub <a href="mailto:mk87@onet.eu">mk87@onet.eu</a> - chętnie doradzę - jestem teraz au pair w tej rodzinie, wazne jest to, ze potrzebujemy pomocy od 15 października, max od listopada. Masz pytania? Napisz
  • Re: Szukam au pair w Niemczech !!!

marika299 > 28-09-2010, 12:12

hej,przesledzilam Twoje inne posty.tzn teraz juz je usunelas.ale nie sadzisz ze to jest nie fair proponowac dziewczynom jechac do Twojej rodziny? dobrze wiemy jacy oni sa,a tu takie...wiesz troche nieladnie i to jeszcze do swoich dziewczyn

sunkiss > 28-09-2010, 16:27

też widziałam te stare posty, a tu nagle taki list zachęcający do tej rodziny. zresztą nick mówi sam za siebie...

zalamana09 > 01-10-2010, 14:28

zamieściłam to ogłoszenie ponieważ może jednak ktoś się zdecyduje, ja nie ukrywam jak jest, a może to ja mam wygurowane wymagania, nie wiem, ale wiem, ze nie zostane tu bo nie podoba mi sie i wcale nie mam zamiaru pakować nikogo w bagno.. zamiescilam mój mail wiec jak ktos napisze to z checia przedstawie mu mój plan dnia i powiem jak przedstawia sie sytuacja, a moze ktos bedzie innego zdania niz ja?

nie oceniajcie nikogo z góry ... poza tym sytuacja sie nieco zmienila, widocznie dlugie negocjacje przyniosły zamierzone cele co nie zmienia faktu, ze chce wyjechac ...

pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek