-
-
Tylko ja jedna jestem w Danii??!!
polina > 24-09-2010, 12:58
Trochę tu smutno w tym temacie...Czy są na forum jakieś dziewczyny z Danii? -
Re: Tylko ja jedna jestem w Danii??!!
Katka > 29-09-2010, 14:08
ja szukałam szukałam i szukałam jakieś fajnej rodziny w Danii i w końcu w NL wylądowałam ;p gdzie jesteś?? jaka masz rodzine? -
polina > 30-09-2010, 23:09
Hej!
Ja jestem w okolicach Randers (mieszkam na wsi!!!!!). Rodzinę znalazłam sama (a właściwie oni znaleźli mnie) dość szybko. Są bardzo fajni, z 3 dużych dzieci, tak jak chciałamJestem zadowolona, tylko doskwiera mi samotność i miałam nadzieję, że znajdę tu jakieś aupairki. Ale Dania to chyba nie jest popularny kraj -
Katka > 10-10-2010, 14:55
zazdroszczeDania jest przecudowna na pewno sa jakies operki - poszukaj na facebooku grup typu au pair in denmark, au pair in ... najblizsze miejscowosci przy ktorych mieszkasz tego jest pelno - na stowe kogos znajdziesz -
marie > 16-01-2011, 11:51
Ja jestem au pair w Danii, okolice Roskilde -
migotka28 > 30-08-2011, 13:12
heej!
Jestem nową au pair w okolicach aalborgateż wylądowałam na wsi, do czego jeszcze nie mogę się przyzwyczaić, ale nie ma co narzekać -
Asienka018 > 10-01-2012, 21:59
Witam! Jestem z Lingby. Nie znam jezyka ludzi heh masakra... -
Ulek > 24-01-2012, 20:11
Hej, ja jestem w Danii, jesteś bardzo blisko Kopenhagi, superja mam godzinke pociągiem, ale może chciałabyś się spotkać na np. zwiedzanie Kopenhagi? -
kira > 10-08-2012, 22:08
Ja też wybieram się do Danii - Viborg. Nigdy nie przypuszczalam, że kiedyś w swoim życiu trafię do tego kraju. Szczerze mówiąc wiem na temat tego państwa bardzo niewiele, mam więc nadzieję, że wkrótce się to zmieni^^ i pokocham zarówno kraj. jak i rodzinkę. -
larethhe > 18-08-2012, 0:20
hej,
od 24.08 będę au pair w Hellerup tuż obok kopenhagi - zostaję tam do końca wrześniaCzy któraś z Was jest jeszcze w okolicach i chciałaby się spotkać?