-
-
A może spotkanie? :)
natalia.z > 18-09-2010, 1:56
Hej
Drogie au pair przebywajace w Holandi, pomyślałam żeby może zorganizować jakieś spotkanie w najbliższym czasie? Co do dokładnej daty i miejsca to potem, chociaż chyba najlepszy będzie weekend. No ja w tyg na pewno nie dam radyTylko czy ktoś w ogóle byłby chętny?
A i pytanie z innej beczki
Znacie możę jakieś holenderskie bądź angielskie strony na których można poznać au pair bądź jakiś fajnych ludzi z Holandi?
Pozdrawiam serdecznie
ps. jestem bardzo ciekawa czy ktokolwiek odpisze? -
Re: A może spotkanie? :)
Katka > 18-09-2010, 3:34
ja jestem za, ale jakoś po połowie października..
strony to tak jak mówiłam na facebooku, au pair in holland, au pair in the netherlands, aupair hilversum, au pair in amsterdam... ;D dużo tego
a forum takie jak to funkcjonujące w Holandii fajnie byłoby znaleźć, nie powiem -
marika299 > 18-09-2010, 11:59
nat wiesz ze ja zawsze i wszedzie chcetna jestem
szkoda ze z tym weekendem nie wypalilo,ale co sie odwlecze to nie uciecze 8)
oj racja, przydaloby sie takie samo forum w nl dla operek,ja juz chyba przeszperalam wszytkie str ale nic nie znalazlam :? -
Katka > 18-09-2010, 13:17
na fb to sie co najwyżej umówisz z kimś na spotkanie czy wyjazd jakiś, ale brakuej mi właśnie takiego na któym można porozmawiać o wszystkich rzeczach zwiazanych z pobytem w nl... muuuuuusi byc ;D -
natalia.z > 19-09-2010, 12:44
No fajnie by bylo miec takie forum.Ja niestety zbytnio czasu nie mam na to aby je stworzyc ale na fora.pl zawsze mozna bylo za darmoche zrobic Wiec jesli sie komus bedzie nudzilo ^^
Co do facebooka to zamiescilam juz chyba na kazdej stronce z au pair ogloszenie ze szukam kogos na spotkanie, kawke pogaduchy ale jak na razie nikt sie nie odezwal. Chyba bedzie trzeba zaczac inaczej szukac, podchodzac do ludzi na ulicy :lol: hehe oczywiscie zartuje, az taka odwazna to ja nie jestem
Marzenko mam nadzieje, ze na nastepny weekend nam wypaliMysle aby jeszcze raz wybrac sie do Groningen do ttego sklepu z cd Ochh ten Pan tam byl taki fajny :oops: :lol: hehe
Ale zobaczymy jak i co, co i jak bo sama jak widzisz nie da sie wszystkiego tak zaplanowac
Jedynie powiedz hostom ze za tydzien w sobote czy w niedziele cie nie ma i koniec kropka
pozdrawiam -
Klarasek > 20-09-2010, 12:15
A to dla was dziewczynki wyjeżdżające do Holandii! Ten przebuj musicie znać wyjeżdżając do kraju wiatraków, tulipanów i wszechobecnych coffeshopów :lol:
wskazane jest otarcie łezki wzruszenia i bezzwłoczna informacja o przeżytym uniesieniu
http://www.youtube.com/watch?v=Tniv6QqP ... re=related