-
-
Agata3008.....załóżmy że sie uda:)Bede szczesliwa
agata3008 > 10-09-2010, 3:02
Mam dwadziescia lat zawsze chciałam to robic, wyjechac uczyc sie zwiedzac a przy tym wszystkim zajmowac sie dziecmi.
Jestem juz w trakcie szukania rodziny, po tym wszystkim co tu przeczytalam ,to dosc dlugo trwa znalezienie kogoś dla mnie....co mnie martwi :? Najbardziej boję sie ze nie poradze sobie z jezykiem i odnalezieniu sie w miejscwosci do ktorej trafie.Nie mam jeszcze zadnych ofertMam nadzieje ze mi sie uda, chcem jechac na rok Do uslyszenia
PS. Zaufałam Happy au pair czy miał juz kontakt z tym biurem?? :roll: -
Re: Agata3008.....załóżmy że sie uda:)Bede szczesliwa
soulful20 > 10-09-2010, 10:01
Słyszałam o tym biurze ale nie znam nikogo kto z nimi wyjechał. Najczęściej dziewczyny wybierają Cultural Care albo Prowork.
-
vaszka > 10-09-2010, 17:36
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=4850">viewtopic.php?f=4&t=4850</a><!-- l -->
Tu masz cały wątek na ten temat -
karolinka > 10-09-2010, 21:33
a gdzie chcesz wyjechac? -
natalia.z > 11-09-2010, 1:53
Hej
pierwszy raz slysze o tym biurze.
co do Twoich obaw, to chyba kazda osoba wyjezdzajaca jako au pair ma tak samo jak i Ty. Jednak jak to mowia nie sprobujesz, to sie nie dowiesz
3mam mocno kciuki aby Ci sie udalo znalezc odpowiednia rodzinke dla Ciebie
a wlasnie gdzie sie wybierasz? -
dorotkaaa > 12-09-2010, 15:07
hej, a gdzie wyjezdzasz?
ja wyjechalam z tym biurem do hiszpanii, jestem tu od tygodnia. Biuro jak najbardziej ok - jestem bardzo milo zaskoczona, bo nawet będąc w hiszpanii mam kontakt z biurem i nie jest tak, ze po przekroczeniu granicy biuro ma Cie gdzies - caly czas mam kontakt na gg i jest bardzo miło =)
pozdrawiam -
agata3008 > 14-09-2010, 15:04
[quote name="dorotkaaa"]hej, a gdzie wyjezdzasz?
ja wyjechalam z tym biurem do hiszpanii, jestem tu od tygodnia. Biuro jak najbardziej ok - jestem bardzo milo zaskoczona, bo nawet będąc w hiszpanii mam kontakt z biurem i nie jest tak, ze po przekroczeniu granicy biuro ma Cie gdzies - caly czas mam kontakt na gg i jest bardzo miło =)
pozdrawiam[/quote]
Ja chcem wyjechac do angli.Obowiam sie jednak bo nic z tego nie narazie nie wychodzi czekam juz miesiac i nie mialam zadnych wiadomosci, zadna rodzina sie jescze na mnie nie zdecydowala, a ja nie moge podjac stazu tutaj w polsce bo kiedy ktos sie odezwie i bede chciala zrezygnowac ze stzu to bede musiala oddac pieniadze ktore zarobilam:!: :!: :!: Mam totalnego doła i nie wiem co mam robic czekanie i siedzenie w domu jest juz meczace dla mnie i rodzicow, chociaz zarabiam ale tylko na swoje zachcianki dorabiam sobie pilnujac dzieci tu w okolicy... :lol: -
Katka > 14-09-2010, 15:21
znajdź sobie rodzinę przez jakiś portal internetowy.. aupiar-world.net czy coś takiego... -
mloda > 14-09-2010, 22:51
Czemu koniecznie chcesz wyjechac przez agencje? Sama poszukaj na stronach www. Tyle dziewczyn wyjechalo zalatwiajac samemu wyjazd, wiec na pewno i Tobie sie uda -
agata3008 > 15-09-2010, 17:07
[quote name="mloda"]Czemu koniecznie chcesz wyjechac przez agencje? Sama poszukaj na stronach www. Tyle dziewczyn wyjechalo zalatwiajac samemu wyjazd, wiec na pewno i Tobie sie uda[/quote]
wlasnie nie moge znaleźc takiej strony moze znasz jakas gdzie rodziny same sie oglaszaja?