-
-
Która agencja pośrednicząca i jak jest?
Victoria > 27-07-2010, 16:56
Hej wsztyskim! Jestem nowa i chce sie dowiedziec, z jakiej agencji posredniczacej wyjezdzacie i ktora pomogla Wam znazlezc szybko fajna rodzinke? -
Re: Która agencja pośrednicząca i jak jest?
karolinka > 27-07-2010, 21:04
nie chce byc chamska.. ale poczytaj prosze forum.. tu jest mnostwo rzeczy opisanych!
ale ogolnie najpopularniejsze jest Gawo, Prowork i CC. jesli masz dobra aplikacje to znajdziesz szybko rodzine i nei ma na to recepty ile Ci to zajmie, to sprawa indywidualna! -
Victoria > 27-07-2010, 23:45
czytalam forum ale tak wprost nie bylo to napisane :mrgreen: -
Koala > 29-07-2010, 11:06
hej na forum jest troszkę agencji polskich i angielskich , wystarczy poszukać....ja wybieram się z happyaupair i jest okwięc polecam poszperać i na pewno znajdziesz agencje, którą cię zadowoli :mrgreen: -
WhiteDove > 29-07-2010, 13:03
Jak jedziesz do Europy, to lepiej sama poszukaj rodzinkiBo to strata kasy jak dla mnie i czasu! Agencja zaproponuje Ci kilka rodzinek w miesiącu a na AuPair-world możesz w miesiącu mieć ich kilkanaście, albo i kilkadziesiąt! Też na początku się bałam i stwierdziłam, że tak się zaloguję, żeby poobserwować, ale pojadę z biurem, jednak szybko stwierdziłam, że mi się to nie opłaca...Wiele dziewczyn wybrało właśnie neta i są zadowolone -
marika299 > 29-07-2010, 13:46
[quote name="WhiteDove"]Jak jedziesz do Europy, to lepiej sama poszukaj rodzinkiBo to strata kasy jak dla mnie i czasu! Agencja zaproponuje Ci kilka rodzinek w miesiącu a na AuPair-world możesz w miesiącu mieć ich kilkanaście, albo i kilkadziesiąt! Też na początku się bałam i stwierdziłam, że tak się zaloguję, żeby poobserwować, ale pojadę z biurem, jednak szybko stwierdziłam, że mi się to nie opłaca...Wiele dziewczyn wybrało właśnie neta i są zadowolone [/quote]
zrobilam doklanie tak samo i jestem zadowolona -
Victoria > 29-07-2010, 14:39
Stany raczej, wiec niestety nie obedzie sie bez agencji buu -
karolinka > 23-08-2010, 19:02
[quote name="AKM"]Hej
ja zdecydowałam sie nie tak dawno zostać au pair i wybrałam agencję "GOSHA" PW. Ich strona to http://www.operki.pl
Naprawdę świetna agencja, nowa na rynku, ale z czystym sercem godna polecenia. Pełen profesjonalizm, agencja ta rodzinę znalazła mi w tydzień i to na bardzo dobrych warunkach. POLECAM[/quote]
ktos tu chyba reklame robi !