-
-
Która firma: Cultural Care czy Prowork?
alycja > 23-07-2010, 0:09
Witam,
Którą firmę polecacie?
O CC slyszalam wiele niepochlebnych opinii (na forum ale sprzed paru lat - wiec moze teraz jest juz lepiej?), ze jak juz sie wyjedzie, to wtedy oni nic nie pomagaja w razie problemow...
a o Prowork raczej same przychylne ale malo.
Wiem, ze zalezy od rodziny... ale chyba fajna znalazlam rodzinke z CC i nie wiem, czy decydowac sie jechac z nimi?? -
Re: Która firma: Cultural Care czy Prowork?
Ash > 23-07-2010, 12:13
To że znalazłaś na CC nie świadczy o tym, że oni Cie wezmą.
Ja wybrałam prowork ale póki co nie narzekam. Zresztą jest temat o proworku radzę poczytać -
maria_kujpom > 23-07-2010, 13:40
w CC placisz dopiero przed wylotem, mozesz we kazdej chwili zrezygnowac, w proworku nie.taka uwaga z mojej strony -
moniamj > 23-07-2010, 21:55
tyle ile ludzi tyle opini
Ja wybrałam prowork przez czysty przypadek -
alycja > 26-07-2010, 1:37
Jak noe mozna zrezygnowac z Proworku?
Niby wplacilam im 300 zl zaliczki ale chyba jakby mi sie odmienilo to po prostu sie do nich przestaje odzywac i najwyzej trace zaliczke, tak?
Czytalam w umowie, ze dopiero jak sie zregygnuje po zaakceptowaniu z rodzna to trzeba placic za kare, ale zanim sie polaczy z rodzinka to nie, prawda? -
89dzoana89 > 26-07-2010, 9:44
w Proworku jak i w Gawo tez mozna zrezygnowac...sama jestem tego przykladempo ponad roku wrocilam do nich i nie musze sie martwic piersza rata, bo wplacilam ja za pierwszym razem nie wiem ktory agencja jest lepsza, ja osobiscie jestem w Gawo i nie narzekam -
maria_kujpom > 01-08-2010, 10:10
Tak dzoana nie musisz martwic sie pierwsza rata- gorze bylo by gdybys zrezygnowala na dobre, pieniazki przepadly by. Zreszta nie wiem, nigdy nie bylam w proworku. Zalety tez ma np. nizsza cenna i rodzinki nie blokuja profilu jak w CC. 8) -
Victoria > 01-08-2010, 13:38
[quote name="89dzoana89"]w Proworku jak i w Gawo tez mozna zrezygnowac...sama jestem tego przykladempo ponad roku wrocilam do nich i nie musze sie martwic piersza rata, bo wplacilam ja za pierwszym razem nie wiem ktory agencja jest lepsza, ja osobiscie jestem w Gawo i nie narzekam [/quote]
A tam w Gawo jest wiele ofert? -
karolinka > 01-08-2010, 13:41
[quote name="Victoria"]A tam w Gawo jest wiele ofert?[/quote]
Gawo i Prowork wspolpracuja z AuPairCare.. wiec pewnie maja ten sam wybor rodzin.. ;D a ktoras z tych polskich, posredniczacych agencji wspolpracuje z jeszcze jedna amerykanska agencja Interexchange -
ell > 01-08-2010, 14:46
chyba obie z nimi pracują, ale w Gawo wysyłają aplikację do obu agencji na raz, a w Proworku tylko do jednej