-
-
VICTORIA
elodie913 > 08-07-2010, 19:42
hej! planuje powrót do Polski autobusem gdyz ceny samolotów strasznie podrożaly i niestety musze jakos dojechać do Victoria Coach Station. Mieszkam w Feltham, wiec chyba najlepiej bedzie wsiasc do metra i dojechac do Victorii. Tylko jak patrze na mape to ten przystanek autobusowy jest daleko od miejsca, w ktorym wysiadem z metra(Victoria), a nie bardzo chce spacerowac po Londynie bo mam duzo bagazy;/ Wie ktoś może jak inaczej moge dojechać? prosze o pomoc bo musze rezerwować jakis bilet a to juz 25ego. Dodam,ze jestem nie ogarnieta z komunikacja miejska;/ -
Re: VICTORIA
julita883 > 08-07-2010, 23:03
Victoria Coach Station jest 5 minut spacerkiem od stacji metra. To prosta droga i wydaje mi sie ze tam nie ma jak dojechac bo to naprwde bardzo blisko. -
elodie913 > 09-07-2010, 14:33
Kurde...skoro to tak blisko to jakos bym doszła...ale troche sie boje;/ w sumie nawet metrem boje sie jechac do centrum sama;Dale dzieki za pomoc w kazdym razie;* -
89dzoana89 > 10-07-2010, 9:47
a co to za problem jechac samej metrem?wieczorem to rozumiem, albo nocnym autobusem
ja sama wracalam do PL autokarem i dalam rade z waliza wazaca ze 30kg + podrecznym 12 + torebka itpdobrze ze ludzie w Londynie uczynni i pomagali mi na schodach itp;D Victoria Coach Station nie jest daleko od Stacji Victoria musisz tylko kierowac sie strzalkami na stacji a szybko i bez problemow znajdziesz :mrgreen: -
elodie913 > 10-07-2010, 11:50
No wlasnie tez sama wracam autokarem do Polskijak Ty dałas rade to ja Tez dam!;D dzieki za informacje!:*