• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

POMOCY!UK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• POMOCY!UK

• POMOCY!UK
  • POMOCY!UK

elodie913 > 16-06-2010, 22:51

poczatek mojej historii jest w temacie strach+ ekscytacja=cala Kala. Blagam pomozcie mi! jestem w Feltham, Middlesex w UK. Nie trafilam dobrze, dzis az sie poryczałam z tego wszystkiego. Masakra. Mam 3 dzieciakow, sa niewychowane, dra sie, bija, biegaja, nie sluchaja sie itp. Mam juz dosc. Juz powiedzialam hostce,ze chce wracac, namowila mnie zebym zostala do piatku,moze zmienie zdanie, zgodzilam sie, ale tylko dlatego, zeby jej nie robic pod gorke. Ona sama ich wychowuje i nawet nie ma z kim ich zostawic, tak wiec moze w weekend kogos znajdzie. Szkoda mi jej...jest taka kochana, a ma takie dzieci;/ a wiec szukam jakiegos dojazdu z Feltham na lotnisko LUTON! wiem, ze mam blisko lotnisko Heathrow, jednak nie lataja stad tanie linie, a ja nie mam kasy i musze złapac cos taniego. Jestem tu tylko 4 dni i nie znam miasta, nie wiem gdzie sa przystanki ani nic...blagam pomozcie musze sie stad wydostac!
  • Re: POMOCY!UK

dosiunia > 16-06-2010, 23:51

4 dni to nieduzo, najgorszy pierwszy tydzien, moze jakos daszz rade?

elodie913 > 17-06-2010, 0:20

Tez tak myslalam,.. ale niestety. Za duzo mnie to kosztuje, oni nie sluchaja nawet matki. Probowalam juz na wszystkie sposoby, ale nic z tego. Jeden z nich po drodze ze szkoly rzuca butem, najczesciej w przechodniow...no blagam, takich gowniarzy to ja nie zdzierże. Albo zamyka sie w łazience i drze sie bez powodu...az rece mi opadaja. Nie zostane tu.

fullofcolours > 17-06-2010, 0:23

tez nie wiedzialam co robic - wczoraj ucieklam z dalekiej prowincji do londynu.. Ja wytrzymalam jedynie 5 dni u mojej hostki ktora byla tragiczna....teraz probuje jak najszybciej znalezc cos w Londynie.

elodie913 > 17-06-2010, 0:27

tez szukam czegos w londynie,ale watpie zebym cos znalazla do piatku. Szkoda mi wyjezdzac...Angli jest cudna, nawet nic nie zdazylam zwiedzic...

fullofcolours > 17-06-2010, 0:48

a tak w ogole to tez jestem w middlessex mam nadzieje ze obydwie cos fajnego znajdziemy sobie. Trzymaj sie tam dzielnie.

Yoanna > 17-06-2010, 0:50

ja jak jezdze na luton to z centrum londynu. sa autobusy m.in. z victorii i marble arch. pociagi jezdza z kings cross. ale moze cos blizej ciebie jest, nie wiem.. czasem sa autobusy co jezdza miedzy lotniskami wiec moze z heathrow byscos miala.. sprawdz na stronce national express

ale moze zostan dluzej i poszukaj jakiejs rodziny na spokojnie? hostke masz ok to jest plus. ja kiedys mialam 4 bachorow i glupia hostke.. bylam u nich 2,5 mies. niektore rzeczy trzeba ignorowac i tyle.. szkoda zebys wracala tak szybko

elodie913 > 18-06-2010, 22:13

Narazie zostane...ale nie wiem ile wytrzymam. Dzis znowu powtorka z rozryki. Takich bachorow jeszcze swiat chyba nie widział. Mozna sobie na nich zlewac,nawet czesto to robie, ale w koncu jestem za nich odpowiedzialna,jak cos sie stanie to ja bede ich miala na sumieniu. Szukam caly czas rodziny w Londynie, ale kurde nic nie moge znalezc.Tu zostane max do konca czerwca bo od ktoregos lipca oni maja wakacje,nie bede z nimi siedziala caly dzien...bo sie wykoncze. Wiec nie jest kolorowo.

honeczka > 18-06-2010, 23:55

na au pair world jest naprawde duży wybór, ja miałam szczęscie i znalazłam rodzine w jeden dzień bo też musiałam zwiewać, tylko strata kasy do biura i jeszcze do tego nerwy moja nowa rodzina jest naprawde ok a przecież nie z biura i właśnie tutaj czuje się dużo lepiej

tosia_ > 21-06-2010, 12:57

[quote name="elodie913"]Narazie zostane...ale nie wiem ile wytrzymam. Dzis znowu powtorka z rozryki. Takich bachorow jeszcze swiat chyba nie widział. Mozna sobie na nich zlewac,nawet czesto to robie, ale w koncu jestem za nich odpowiedzialna,jak cos sie stanie to ja bede ich miala na sumieniu. Szukam caly czas rodziny w Londynie, ale kurde nic nie moge znalezc.Tu zostane max do konca czerwca bo od ktoregos lipca oni maja wakacje,nie bede z nimi siedziala caly dzien...bo sie wykoncze. Wiec nie jest kolorowo.[/quote]

Poszukaj na aupair-world.com (jest tam naprawdę duuużo rodzin z Londynu) albo na gumtree.com.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna