• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

WhiteDove > 13-06-2010, 3:05

Szukałam, szukałam podobnego wątku i jakoś nie znalazłam Aż mi się nie chce wierzyć, bo tu przecież przewaga kobiet, a wiadomo, że dziewczyny uwielbiają wszelkie romantyczne historie

Ale przejdę do sedna sprawy. A więc czy którejś, lub któremuś(nie chcę dyskryminować panów operków) z Was przydarzyła się jakaś historia miłosna podczas operkowania? A może ktoś poznał swojego obecnego partnera lub partnerkę? Jestem tego bardzo ciekawa
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

dosiunia > 13-06-2010, 11:17

tak, bylo cos, ktoras z nas sie zareczyla, prawda przykro mi, ale nie pamietam wszystkich operek

karolinka > 13-06-2010, 13:44

Kamila, ktora chyba na forum juz nie zaglada, czyli kamilidzianka poznala w USA mezczyzne,po powrocie do PL starala sie o wize narzyczenska i teraz mieszka tam.. kilka dziewczyn spotykalo sie, ale chyba zadna nie wyszla tam za maz.. aaaaaa jeszcze Ola pisala na forum, ze wychodzi za maz

ell > 13-06-2010, 16:49

poczytaj sobie w historiach życiowych wątek Ili "Ilusiek in da uk" - wyjechała rok temu do Anglii, na lekcjach salsy poznała swojego prince charming i teraz jest już zaręczona . Zresztą jak się jedzie na dłużej to ciężko uniknąć takich sytuacji (w sensie chodzenia na randki 8) ), bo się chodzi na imprezy, poznaje wiele osób itp.

Kachaaa > 13-06-2010, 17:27

ja sie spotykalam ale...nie wyszlo ale to byl akurat polak

teraz poanalam kilka mies temu na fb tak na fb :lol: kogos taki anglik hehe i juz sie nie mozemy doczekac spotkania :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink:

ila > 13-06-2010, 22:01

[quote name="ell"]poczytaj sobie w historiach życiowych wątek Ili "Ilusiek in da uk" - wyjechała rok temu do Anglii, na lekcjach salsy poznała swojego prince charming i teraz jest już zaręczona . Zresztą jak się jedzie na dłużej to ciężko uniknąć takich sytuacji (w sensie chodzenia na randki 8) ), bo się chodzi na imprezy, poznaje wiele osób itp.[/quote]

Hihi zgadza się . Powinni o mnie telenowelę nakręcić LOL .

mloda > 15-06-2010, 16:59

no to ja chyba tez sie do tego zaliczam :oops: Mojego chlopaka poznalalm co prawda pod koniec operowania ale juz niedlugo stuknie nam 2 lataka A co najsmieszniejsze poznalam go w swoje 21 urodziny na mojej pierwszej amerykanskiej imprezie!

Neistety teaz ja jastem w pl on tam, ale mysle ze juz niedlugo do mnie przyleci Gdyby nie to, ze firma w ktorej pracowal zbankrutowala, bylby juz tutaj a tak szuka pracy. Wiec byle do jesieni wtedy go na pewno zobacze

tootalna > 20-07-2010, 9:02

eh.....ja mam fatalny romans......

Lady Gaga---> "bad romance"

jestem głupia i naiwna, za dużo wiem a ciągle brne.....

ta historia się zakończy wiem kiedy, a ja powinnam już dawno powiedzieć "basta"

jak oddzielic serce od rozumu? jak pozbierac mysli z tych nieposkladanych? jak odnalzezc nagle radosc i nadzieje?

nie potrafie.....czlowiek czasem glupi jest....oj bedzie placz.....

bedzie

Kachaaa > 04-08-2010, 16:05

No u mnie jest na razie super byle tak dalej

Yoanna > 04-08-2010, 20:55

kacha z tym anglikiem z facebooka czy z kim? chwal sie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia