-
-
au pair z Galway i okolic łączmy się!
dosiunia > 03-06-2010, 14:26
Wybieramy sie z rodzinka na dluzszy weekend do Galway do hosta rodziny i mam juz przewodnika po miescie, ale moze cos ciekawego byscie mi polecili ;p? -
Re: au pair z Galway i okolic łączmy się!
Metallinka > 03-06-2010, 15:16
Kosmetyczkę
Ja jeszcze w Galway nie byłam, ale się wybieram z kolegą, najpewniej gdzieś w lutym -
mloda > 04-06-2010, 2:11
[quote name="Metallinka"]Kosmetyczkę[/quote]
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: -
natalllia > 07-06-2010, 16:48
Tak, ja bylam. W Galway jest swietnieSa cudowne widoki,przesliczne cliffy, ten wrzask mew, ktore maja swoje gniazda na skalach klifow...Nazwa tych klifow to moher cliffs Takze jak masz okazje to napradwe jedz i zaurocz sie tym miejscem, w poblizu klifow jest sklep moher music schop ;p smieszna nazwa.
Bylam tam tylko raz przez okolo 2 godzin, a zapamietam to miejsce na baarzdo dlugo.
Ja nawet sie przyznam, ze szukam host family z Galway, bo miejsce jest naprawde fajne
Pozdrawiam -
mpiramowicz > 22-11-2010, 1:32
Hejka. Mieszkam jakies 20 km od Galway (Kinvara). Rzeczywiscie to fantastyczne miejsce. Jednak widze, ze raczej niewiele tu jest au-pair z Polski. Hm... moze sie myle, ale nie spotkalam jeszcze zadnej -
Metallinka > 22-11-2010, 2:36
Spoko, jak pojadę do Castlebar, możemy się w Galway spotkać. Jak będziesz w Cork, to daj znaćJa tu mieszkam na stałe, jak coś -
dosiunia > 24-11-2010, 1:33
Ja kiedyś szuakałam, to nie znalazłam żadnej operki w Galway a szukałam baaardzo, bo dużo czasu tam spędziłam w wakacje, chociaż samotność w Galway bardzo mi służyła. -
lila912 > 06-10-2011, 15:31
hej przebywa obecnie jakas au pair w Galway? JEstem juz tu miesiac i szaleje ,ze nikogo nie znam -
Eillen > 10-12-2011, 21:46
Ja mieszkam w Greystones,jeszcze nie byłam w Galway,ale chętnie bym zwiedziła. -
olakotkot > 28-12-2011, 0:13
jest jakas au pair teraz w galway?