• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Opinie o Isle of Man

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Opinie o Isle of Man

• Opinie o Isle of Man
  • Opinie o Isle of Man

elodie913 > 02-06-2010, 12:11

Hej, wlasnie rozmawiam z pewna rodzina, ktora mieszka na wyspie Man. Zastanawiam sie jak tam jest, czy jest sens tam jechac. Przyznam sie szczerze,ze wolałabym znalezc sie w Anglii, ale nikt tam mnie nie chce uwielbiam zakupy, chciałabym troche zwiedzic.Jezeli ma ktos jakies newsy na temat owej wyspy, chetnie poczytam. Fajnie jakby znalazł sie ktos kto tam jest/był i po prostu mi doradził Z góry dziekuje
  • Re: Opinie o Isle of Man

dosiunia > 02-06-2010, 13:25

ojaaaa, jakbym ja dostala to bym brakla!! od razu < 3 bo jestem spokojna, ksiazkowa itd. ale jak lubisz zakupy to chyba nie masz czego tam szukac xd jeszcze zalezy na ile chcesz jechac ;p

elodie913 > 02-06-2010, 14:39

Tzn. ja tez bywam 'spokojna i ksiazkowa', ale ja mam kilka osobowosci;D chce jechac na 3-4 miesiace. Tylko troche przeraza mnie ta podroz tam, jakies przesiadki, 2 razy samolotem,znajac zycie zgubie sie gdzies na lotnisku;D kurde, nade mna wisi jakies fatum! albo odzywaja sie do mnie rodziny z dziecmi ponizej 2 lat, albo oszusci. Chyba ten wyjazd nie jest mi pisany i zaczynam sie poddawac.

dosiunia > 02-06-2010, 16:06

a czemu nie chcesz bobasa? sa slodkie < 3 ja mam 4 w tym bobsa nie poddawaj sie, czasem to troche czasu zajmuje, szukanie itd. jak chcesz to moge pogadac z moja hostka o tek wyspie i sie dowiem moze cos wiecej wie ;p

elodie913 > 02-06-2010, 18:02

Tzn. nie mam nic do bobasów, wrecz przeciwnie, ale nie mam doswiczenia w opiece nad tak malymi dziecmi, bałabym sie, a poza tym to duza odpowiedzialnosc, takze podziwiam Cie! i jak mozesz to spytaj swoja hostke pozdrowienia z Polski!

Yoanna > 02-06-2010, 18:06

ja o tej wyspie slyszalam jedynie ze to jedno z bezpieczniejszych miejsc w uk.

a przesiadek sie nie boj, na lotnisku nie ma sie jak zgubic, wszystko pieknie oznakowane

dosiunia > 02-06-2010, 18:12

Ok spytam, nie wiem czy cos mi powie konkretniej, ale moze akurat? Ja wiem, ze sa koty z wyspy Man, bez ogonow!

dosiunia > 03-06-2010, 16:46

Ciotka mojego hostka mieszka na tej wyspie, a raczej mieszkala na pelen etat a teraz na pol, a drugie pol w Dublinie. Podobno jest tam fajnie w lato i wiecej ruchu niz w zimnie. I mowila, ze cicho i pogoda so-so, ale nigdy nie byla tam.

elodie913 > 03-06-2010, 18:21

Yhym...no dobrze, dzieki za informacje w kazdym badz razie

Kachaaa > 04-06-2010, 21:40

moze tez tam bede
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna