• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

"100" things to do before you "die"

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• "100" things to do before you "die"

Sake > 31-05-2010, 19:10

things to do

place to see

1. Skok na bungee
  • Re: "100" things to do before you "die"

dosiunia > 31-05-2010, 20:37

Wielki kanion w USA < 3

Metallinka > 31-05-2010, 20:44

Być szczęśliwą

A tak poza tym to skończyć jakieś NORMALNE studia, kupić Subaru Imprezę WRX...

vaszka > 31-05-2010, 20:53

Prozaicznie:

Pojechać w Bieszczady, biwakować nad strumykiem z grupką bliskich przyjaciół, chodzić w powyciąganych koszulkach, gotować na wolnym ogniu, wieczorem siedzieć przy ognisku z gitarą i pić winko

Sake > 31-05-2010, 21:49

Główna bohaterka "Szkoły uczuć" (polecam każdemu, kto nie oglądał) też miała taką listę.

Chciała m.in: wziąć ślub w tym samym kościele co rodzice, zrobić sobie tatuaż, być w dwóch miejscach jednocześnie - chłopak zabrał ją więc na granice 2 stanów...

A ja chce być w 4 miejscach jednocześnie "Four Corners" http://www.utah.com/playgrounds/four_corners.htm Jedyne miejsce w USA gdzie stykają się 4 stany (Utah,Arizona, Nowy Meksyk i Kolorado)

Poza tym oczywiście:

Wielki Kanion :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Wodospad Niagara - od strony Kanadyjskiej :!: :mrgreen:

Ina7 > 01-06-2010, 1:06

do skoku na bungee dodam skok ze spadochronem i loty na paralotni.

Chciałabym odwiedzić jak najwięcej miejsc na ziemi, a przede wszystkim -tak jak vaszka- chcę w Bieszczady, by choć przez chwilę móc poczuć tą słodką beztroskę

Aśśśś > 01-06-2010, 8:41

Hmm a ja bym chciała:

- mieć zdjęcie z statuą wolności - równą babką sie wydaje więc zamierzam choćby nie wiem co mieć z nią zdjęcie - jeśli uda mi sie wyjechać )

- zrobić sobie zdjęcie przy napisie Hollywood

- zobaczyć najpiękniejsze miejsca na ziemi i zwiedzić Włochy, Hiszpanie, Francje, Irlandie, )

- zainwestować w jaguara ;D

- następnie znaleźć mego Majkela mieć szczęśliwa rodzinkę i żyć dłuuuuugo i szczęśliwie

Bo pomarzyć zawsze można

Yoanna > 01-06-2010, 17:44

[quote name="Aśśśś"] mieć szczęśliwa rodzinkę i żyć dłuuuuugo i szczęśliwie [/quote]

otoz to. ja na starosc juz nawet nie mam jakichs nieziemskich marzen, tylko takie normalne

Sake > 01-06-2010, 17:52

Aśśśś Inwestycja w samochody to żadna inwestycja. Samochód z każdym dniem traci na wartości. Paliwo, ubezpieczenie, naprawy... Lepiej zainwestować w znajomość z właścicielem jaguara. Zawsze można go wymienić na lepszy model :mrgreen:

Skoro już jesteśmy przy samochodach... Kupię kiedyś 30letniego garbusa, pomaluje go na różowo, ozdobię kwiatami i zjeżdżę całą Europę!

Yoanna > 01-06-2010, 18:39

no to jesli juz temat samochodow to nigdy mnie one nie obchodzily, rozroznialam je za pomoca kolorow glownie :lol: ale w koncu znalazlam moja milosc i jest nia figaro ahhhh za tym samochodem zawsze sie ogladam tak, ze bym mogla na drzewo tudziez latarnie wpasc :lol: jedyny problem to ze nie mam prawka ani 6 tys funtow do wydania na auto :lol: :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia