• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

trudne tematy

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• trudne tematy

• trudne tematy
  • trudne tematy

WerkaOfelka > 29-05-2010, 17:34

Witam! Szukałam samodzielnie rodziny przez au pair world i jest kilka osób zainteresowanych. Pytają mnie jakiego oczekuję wynagrodzenia. Nie wiem co odpisać - to dość trudny temat. Za jaką stawkę wy pracujecie? I jeszcze pytanie: kto opłaca dojazd au pair? Nie orientuję się. Mam nadzieję, że mi poradzicie. :wink:
  • Re: trudne tematy

dosiunia > 29-05-2010, 18:23

Zalezy jak sie umowisz z rodzinka! Mozesz sie umowic ze w jedna strone ci zafunduja lot czy tam dojazd, a co do plac to zalezy ile bedziesz godzin pracowala w tygodniu i zalezy gdzie od ok.70-100£ i ok. 80-120€ ; d

ja pracuje za 100€ podobno to malo, bo mam 4 dzieci i dosc dlugi z nimi dzien, ale ja nie narzekam, bo zabieraja mnie na wakacje i w rozne inne miejsca.

Yoanna > 29-05-2010, 20:13

werka a dokad chcesz jechac?

vaszka > 29-05-2010, 21:49

Napisz im, że twoje znajome aupairki zarabiają tyle, a tyle i że ty chciałabyś podobnie. W zbytnią życzliwość nie ma się co bawić, mojej koleżance jedna rodzina zaproponowała 9 euro za dzień przy pracy 30dni w miesiącu praktycznie całą dobę (to Ci od przyczepy kampingowej, pisałam już w innym wątku). I jeszcze uważali, że to są warunki niewiadomo jakie, że aupairki ich znajomych tyle nie zarabiają...

mloda > 30-05-2010, 1:47

ja mam tez 100E za 35h godzin tygodniowo. Podroz oplacila mi rodzinka i dadza mi na kurs, wiec mysle, ze dobrze trafilam
  • Starszy wątek Nowszy wątek