• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Wszyscy wyjezdzajacy do USA z agencja CC

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Wszyscy wyjezdzajacy do USA z agencja CC

karola3002 > 26-05-2010, 10:52

hejka wszystkim

wyjezdzasz z agencji CC do Stanow? jesli tak to wbijaj tutaj

pochwalcie sie kiedy wyjezdzacie i do jakiej rodzinki. wymieniajmy sie opiniami na temat tej agencji: wadami i zaletami hihi

pozdrowionka wszystkim:******
  • Re: Wszyscy wyjezdzajacy do USA z agencja CC

mloda > 26-05-2010, 14:36

wkurzyaly mnie bardzo co miesieczne spotkania z LCC i cala grupa operek szczegolnie jak odbywaly sie one w domu mojego LCC. byly praktycznie same Niemki, ktore mialy swoje towarzystwo, do nikogo sie nie odzywsaly a jesli juz to zeby zaraz obrobic ci tylek na boku. Bylo 2 facetow, ktorzy uwazali sie za bogow, a laski mialay nic innego nie robic jak sikac na ich widok... Totalnne city a nie faceci, z ktorymi nie mialam o niczym gadac, bo o maseczkach, zakupach itp typowo kobiecymi sprawami rozmawialam z moimi przyjaciolkami. Polek bylo w sumie malo i tez jakos sie nie moglam z nimi zgrac. Umowilaam sie z nimi prae razy, ale najczesciej to szybko wychodzilam z takiego spotkania, bo nie raz nas skad wyrzucili za ich glosne zachowanie... kilkoro z nich mialo 21 inne nie, to tamte malolaty skads zalatwily sobie falszywe ID, ja jakos nie specialnie mialam ochote na klopoty. Nie powiem bo bylo kilka fajnych osob, z ktorymi kontakt mam do dzis, ale ogolnie te spotkania to byla taka posiadowa, nikt z nikim nie gadal. Poznalam pare fajnych osob w szkole i to ich zabieralam na wypady- np na kajaki, tubbing, wycieczki krajoznawcze, do teatru (moj LCC zawsze nam taniutie bilety zaltwial) i to bylo ok, bo jak miala bym jechac sama, to umarla bym tam z nudow.

Odnosnie mojego LCC to naprawde mam fajne wspomnienia z nim, Bardzo mily, dowcipny, potrafil wysluchac, czesto dzwonil zeby sie tylko upewnic, albo po prostu zapytac co slychac. No i organizacje mial dobra. Czasami zdarzaly sie spotkania w jego domu, no ale najczesciej to byly jakies wypady.

nadia247 > 25-06-2010, 13:36

hej lece do usa za dwa miesiace wlasnie z agencji CC AU PAIR... chetnie przeczytam o jakis prakycznych radach i przezyciach

mloda > 26-06-2010, 17:20

w wtkach pelno jest przezyc wiec poczytaj ;p

Ewelina88 > 29-06-2010, 17:09

Też lecę z CC 2 sierpnia

nadia247 > 07-07-2010, 14:16

[quote name="Ewelina88"]Też lecę z CC 2 sierpnia [/quote]

gdzie będziesz mieszkać EWELINA ??? ja w Warwick, NY

karolinka > 07-07-2010, 16:53

[quote name="nadia247"]
    [quote name="Ewelina88"]Też lecę z CC 2 sierpnia [/quote]

gdzie będziesz mieszkać EWELINA ??? ja w Warwick, NY[/quote]

ma w podpisie napisane, ze bedzie mieszkac MD/DC!

Pyśka > 08-07-2010, 12:50

dziewczyny,widze ze lecicie z CC..

podpisalyscie juz agreement ?

nie uwazacie ,ze troche przeraza?
  • Starszy wątek Nowszy wątek