-
-
Ciuchy:)
rybkalubiplywac > 25-05-2010, 14:41
Cześć dziewczyny. Jestem tu całkiem nowa, ale zdążyłam już co nie co poczytać na forumW tym roku chcę po raz pierwszy jechać do Anglii (najbardziej do Londynu). Mam pytanie odnośnie ciuchów. Jakie są ich ceny? Bo nie wiem czy brać z Polski dużo, czy sobie darować i zakupić na miejscu. Dzięki. Jak będę jeszcze miała jakieś pytania to będę was nimi zadręczać ]:-> -
Re: Ciuchy:)
sunkiss > 25-05-2010, 15:07
nie bierz z pl duzo ! sklepy typu h&m czy bershka to sa cenowo tak jak w pl jak sie przeliczy, ale taki primark np to taniuuutko, gdybym ja to wszystko wiedziala i sluchala innych to bym nie miala teraz problemow z zapakowaniem sie do pl -
Yoanna > 25-05-2010, 16:35
sunkiss zebym ja sie miala zapakowac to bym ciezarowka musiala wracac. dlatego nie wracam :lol: -
rybkalubiplywac > 25-05-2010, 16:48
Hahhaha, czyli mam nie przeciążać walizkiLepiej mieć w niej nawet luzy na zakupione ciuchy jak widzę -
zlosnica > 25-05-2010, 17:42
Ja, jak jeżdżę do rodziny, to z reguły w jedną stronę bez bagażu (spodnie, bielizna i jedna koszulka zmieszczą mi się w podręcznym), a wracam już z bagażemCzasem się nie mogę zmieścić kilogramach, to mi dosyłają resztę paczkami :lol: -
Metallinka > 25-05-2010, 19:03
Ja wezmę ze 3 pary spodni, buty zimowe, płaszcz na zimę, wódkę, parę bluzek, jakaś bielizna na tydzień i tyle -
honeczka > 25-05-2010, 22:15
No tak, nie warto brać duzo ciuchow, tu naprawde nie jest drogo...a pozatym bardziej mi sie podobają tutaj ciuchy niż w Polsce -
dosiunia > 25-05-2010, 23:19
Ja tam bralam cala walizke a co ;d zamierzam oszczedzic takze trzymajcie cholera mocno kciuki, raczej nie jestem rozpustna no chyba ze chodzi o jedzenie! na szczescie mam pod dostatkiem i jest git! i nie ma tu za duzo miejsc na wydawanie takze mam nadzieje ze wytrwam ; p -
rybkalubiplywac > 28-05-2010, 9:41
Metallinka, bierzesz wódkę? A to ciekawe!
Właśnie też myślałam, że przecież to Anglia, a tam jest mnóstwo fashionistek i zapewne mnóstwo sklepów z fajnymi ciuchami. Nawet w H&M są tam lepsze ciuchy niż w Polsce.
Tak w ogóle to mam dylemat co do rodziny (bo jeszcze nie wybrałam). Lepiej jechać do jednego dzieciaka - dziewczynki, z psem, za mniej kasy, czy do dwóch - dziewczynki i chłopca(ma 6 lat, więc pewnie będzie nieznośny) za więcej kasy? Bo ja już, cholera, nie wiem. Oo -
fullofcolours > 28-05-2010, 10:47
wez pod uwage nie tylko ilosc dzieci i pieniądze ale tez to jacy sa hości, jakie mają wymagania , lokalizację , warunki itp