• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ciuchy:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Ciuchy:)

rybkalubiplywac > 25-05-2010, 14:41

Cześć dziewczyny. Jestem tu całkiem nowa, ale zdążyłam już co nie co poczytać na forum W tym roku chcę po raz pierwszy jechać do Anglii (najbardziej do Londynu). Mam pytanie odnośnie ciuchów. Jakie są ich ceny? Bo nie wiem czy brać z Polski dużo, czy sobie darować i zakupić na miejscu. Dzięki. Jak będę jeszcze miała jakieś pytania to będę was nimi zadręczać ]:->
  • Re: Ciuchy:)

sunkiss > 25-05-2010, 15:07

nie bierz z pl duzo ! sklepy typu h&m czy bershka to sa cenowo tak jak w pl jak sie przeliczy, ale taki primark np to taniuuutko, gdybym ja to wszystko wiedziala i sluchala innych to bym nie miala teraz problemow z zapakowaniem sie do pl

Yoanna > 25-05-2010, 16:35

sunkiss zebym ja sie miala zapakowac to bym ciezarowka musiala wracac. dlatego nie wracam :lol:

rybkalubiplywac > 25-05-2010, 16:48

Hahhaha, czyli mam nie przeciążać walizki Lepiej mieć w niej nawet luzy na zakupione ciuchy jak widzę

zlosnica > 25-05-2010, 17:42

Ja, jak jeżdżę do rodziny, to z reguły w jedną stronę bez bagażu (spodnie, bielizna i jedna koszulka zmieszczą mi się w podręcznym), a wracam już z bagażem Czasem się nie mogę zmieścić kilogramach, to mi dosyłają resztę paczkami :lol:

Metallinka > 25-05-2010, 19:03

Ja wezmę ze 3 pary spodni, buty zimowe, płaszcz na zimę, wódkę, parę bluzek, jakaś bielizna na tydzień i tyle

honeczka > 25-05-2010, 22:15

No tak, nie warto brać duzo ciuchow, tu naprawde nie jest drogo...a pozatym bardziej mi sie podobają tutaj ciuchy niż w Polsce

dosiunia > 25-05-2010, 23:19

Ja tam bralam cala walizke a co ;d zamierzam oszczedzic takze trzymajcie cholera mocno kciuki, raczej nie jestem rozpustna no chyba ze chodzi o jedzenie! na szczescie mam pod dostatkiem i jest git! i nie ma tu za duzo miejsc na wydawanie takze mam nadzieje ze wytrwam ; p

rybkalubiplywac > 28-05-2010, 9:41

Metallinka, bierzesz wódkę? A to ciekawe!

Właśnie też myślałam, że przecież to Anglia, a tam jest mnóstwo fashionistek i zapewne mnóstwo sklepów z fajnymi ciuchami. Nawet w H&M są tam lepsze ciuchy niż w Polsce.

Tak w ogóle to mam dylemat co do rodziny (bo jeszcze nie wybrałam). Lepiej jechać do jednego dzieciaka - dziewczynki, z psem, za mniej kasy, czy do dwóch - dziewczynki i chłopca(ma 6 lat, więc pewnie będzie nieznośny) za więcej kasy? Bo ja już, cholera, nie wiem. Oo

fullofcolours > 28-05-2010, 10:47

wez pod uwage nie tylko ilosc dzieci i pieniądze ale tez to jacy sa hości, jakie mają wymagania , lokalizację , warunki itp
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna