-
-
Re: wasze host family:)
fullofcolours > 25-05-2010, 14:19
to prawda ze czasem tacy zawistni się trafiają ..... ;/ -
dosiunia > 25-05-2010, 14:47
ale to chyba wszedzie, niezaleznie od rasy i narodowosci. -
Metallinka > 25-05-2010, 18:48
[quote name="dosiunia"]Metalinka! To Ty bedziesz gdzies blisko mnie, nie? wez wpadnij do Thurles bo raz ze Ty umrzesz z nudow w tej dziurze to ja tymbadziej w mojej wiekszej dziurze xp xp a na ile jedziesz wogole?[/quote]
No jak tak patrzyłam do rzut moherem jestJa bardzo chętnie Cię odwiedzę -
melodi > 25-05-2010, 21:26
jadę pierwszy raz, dlatego może jeszcze bardziej się denerwuje... w ogóle znajomi mi opowiadają też różne dziwne historie, niektórzy się śmieją i specjalnie straszą dlatego nie generalizuje i podchodzę do tego wszystkiego z lekkim dystansem, wole się jeszcze bardziej nie stresować niż ... bo już bym chyba po nocach wcale nie spała haha xD
początki są zawsze najgorsze, ale Dosiunia zdecydowanie podniosła mnie na duchu
w ogóle myślę cały czas już nad angielskim, co usłyszę, albo powiem, to sobie chce przetłumaczyć , mecze wszystkich w około gadane ciągłym, ale tylko jeszcze te 3 dni i już !z jednej strony strasznie strasznie się ciesze i chciałabym żeby to było już teraz, ale jak sobe pomyśle tak dłużej, że jadę sama i nikogo nie znam i nie wiem co ja tam będę robić itd. to już sieje coraz większą panikę. Dlatego najlepszy sposób to nie myślenie o tym, że bóg wie co może sę wydarzyć, tylko pozytywnie, oczywiście bez przesady Ale od myślenia, że coś mi się może stać mam moją kochaną mamę, która,uwaga , nawet wymyśliła mi hasło, żeby jak coś mi się będzie działo to nie mam pisać czy mówić prost, żeby ona wiedziała 8O 8O
wy będziecie też gdzieś obok mnie, bo jak od Cork jakieś 10 minut mam -
dosiunia > 25-05-2010, 23:16
nooo to fajnie : ) nie denerwowac sie! dzis poleciala do Cork Marie z forum, ale raczej malo sie udziela, wiec mozecie nie kojarzyc ; p zapraszam wszystkich do mnie!! spac jest gdzie, nudzic tez jest sie gdzie, takze zapraszam zapraszam! -
Metallinka > 25-05-2010, 23:46
[quote name="dosiunia"]nooo to fajnie : ) nie denerwowac sie! dzis poleciala do Cork Marie z forum, ale raczej malo sie udziela, wiec mozecie nie kojarzyc ; p zapraszam wszystkich do mnie!! spac jest gdzie, nudzic tez jest sie gdzie, takze zapraszam zapraszam![/quote]
Sama tego chciałaśWłaśnie. To czekajcie tam na mnie, trzymajcie kciuki cobym tą cholerną sesję zaliczyła. Jutro zaliczam ukraiński, a dzisiaj nie idę spać. I o.
Ameeeen -
mloda > 26-05-2010, 14:12
[quote name="Metallinka"] trzymajcie kciuki cobym tą cholerną sesję zaliczyła. Jutro zaliczam ukraiński, a dzisiaj nie idę spać. I o.
Ameeeen[/quote]
No to jak juz trzymacie za Metallinke to za mnie tez. Jutro stracie z historia UK... :roll:
A ja bede kolo Limerick. Daleko od was? -
dosiunia > 26-05-2010, 14:51
do mnie, do Thurles jakies niecale 80 km czyli ok 1godz drogi ;d zapraszamtu sie szybko jezdzi i sa pociagi i busy takze spoko -
Metallinka > 26-05-2010, 15:17
Limerick?? Ode mnie 1h17min -
mloda > 26-05-2010, 16:19
e no to spoko) Bedziemy sie odwiedzac! )