• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer aupair - Kornwalia

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Summer aupair - Kornwalia

• Summer aupair - Kornwalia
  • Re: Summer aupair - Kornwalia

blairwaldorf > 05-06-2010, 11:46

Hej! ja jadę za miesiąc w okolice Winchesteru, ale mamy jechać z rodzinka w sierpniu na długo dosyć do Kornwalii! Fajnie byłoby się spotkać Nie wiem jeszcze dokładnie w jakie miejsce trafimy (wspominali coś o domku nad brzegiem morza...) ale też liczę na piękne widoki

fullofcolours > 07-06-2010, 14:09

fajnie fajnie ja też mam nadzieję na spotkanko ;d a przyjeżdżasz jakos na początku sierpnia ? :>

blairwaldorf > 07-06-2010, 14:17

tak, jadę do Winchesteru na początku lipca, a na początku sierpnia będziemy w Kornwalii, chyba na miesiąc czy jakoś tak. już wiem nawet gdzie, miejscowość nazywa się Rock i takie większe miasto niedaleko to Padstow. do tego brzegu morza to trochę mam, ale hostka mówi że co dzień będzie plaża

Yoanna > 07-06-2010, 15:30

paulina a czemu ty do londka nie jedziesz? zle ci tu bylo? az tak cie wystraszylysmy czy co? :lol:

w winchesterze jest srugo (widzisz, caly swiat mamy za........ :lol: )

blairwaldorf > 07-06-2010, 15:33

srany!

nie mogłam jakoś znaleźć nic na Londyn a i specjalnie się nie starałam szukać. chcę też inne rzeczy zobaczyć, ale Londek na pewno odwiedzę!

Yoanna > 07-06-2010, 15:39

winchester chyba nie taki zly, bo srugo jest tam z rok.. teraz rodzinka jej dala wymowienie ale dalej zostaje w winchesterze wiec mysle, ze miasto ok
  • Starszy wątek Nowszy wątek