-
-
Re: Summer aupair - Kornwalia
blairwaldorf > 05-06-2010, 11:46
Hej! ja jadę za miesiąc w okolice Winchesteru, ale mamy jechać z rodzinka w sierpniu na długo dosyć do Kornwalii! Fajnie byłoby się spotkaćNie wiem jeszcze dokładnie w jakie miejsce trafimy (wspominali coś o domku nad brzegiem morza...) ale też liczę na piękne widoki -
fullofcolours > 07-06-2010, 14:09
fajnie fajnieja też mam nadzieję na spotkanko ;d a przyjeżdżasz jakos na początku sierpnia ? :> -
blairwaldorf > 07-06-2010, 14:17
tak, jadę do Winchesteru na początku lipca, a na początku sierpnia będziemy w Kornwalii, chyba na miesiąc czy jakoś tak. już wiem nawet gdzie, miejscowość nazywa się Rock i takie większe miasto niedaleko to Padstow. do tego brzegu morza to trochę mam, ale hostka mówi że co dzień będzie plaża -
Yoanna > 07-06-2010, 15:30
paulina a czemu ty do londka nie jedziesz? zle ci tu bylo? az tak cie wystraszylysmy czy co? :lol:
w winchesterze jest srugo(widzisz, caly swiat mamy za........ :lol: ) -
blairwaldorf > 07-06-2010, 15:33
srany!
nie mogłam jakoś znaleźć nic na Londyn a i specjalnie się nie starałam szukać. chcę też inne rzeczy zobaczyć, ale Londek na pewno odwiedzę! -
Yoanna > 07-06-2010, 15:39
winchester chyba nie taki zly, bo srugo jest tam z rok.. teraz rodzinka jej dala wymowienie ale dalej zostaje w winchesterze wiec mysle, ze miasto ok