-
-
Kieszonkowe.
Nicole > 03-05-2003, 21:38
Jestem już po zaakceptowaniu się z rodzink? ze Stanów 8) .Wysłali mi dużo swoich zdjęć,maili.Pytałam się o swoje obowi?zki, o czas wolny itd.Mam tylko mały problem:nie wiem czy pytać się o wysoko?ć kieszonkowego???
Czy może w Stanach te 139$ jest zagwarantowane w umowie???(bo na więcej to raczej i tak nie liczę) :?:
Proszę opowiedzcie o swoich do?wiadczeniach w tym temacie bo jest to dla mnie bardzo ważne.Dzięki -
Re: Kieszonkowe.
martak1 > 04-05-2003, 0:25
Witam,
Jak jedziesz przez agencje, to najlepiej zadzwon do biura i zapytaj sie jak to wygl?da. Moim zdaniem biuro powinno poinformować cie o tym wcze?niej, wynagrodzenie to w końcu bardzo istotna sprawa! Kiedy i do jakiego stanu jedziesz?
życzę powodzenia,
marta -
Nicole > 04-05-2003, 2:50
Cze?ć Marta!!
Dzięki za radę.Biuro a wła?ciwie AIFS gwarantuje min. kieszonkowe 139$.
Lecę do Stanów w czerwcu do Kalifornii(w okolice San Diego)trochę przeraża mnie że jest tam DUŻO, DUŻO MNIEJ(w porównaniu ze wschodnimi stanami)aupairek z Polski.A Ty gdzie jeste?? -
efusia > 04-10-2005, 11:36
hej dziewczyny i jak wam sie san diego podobalo, bo nie wiem czy tam jechac mam propozycje, polecacie??? i jak jest z tymi polakami , sa tam jacys?? bo chcialabym sie z jakimis spotkac..... -
oliwka911gt > 04-10-2005, 11:54
efusia looknij na date 2003 rok :wink:
plusa za to ze watek odgrzebalasmam nadzieje ze liczba minusow za niepotrzebne watki sie wyzeruje
szukaj szukaj a znjadziesz -
efusia > 04-10-2005, 11:56
hehe thxdate widzialam ale jak zalozylam swojepo posta o san diego dostalam ochszane wiec tera zgrzenie, bo moze cos znajde :wink: -
martak1 > 22-10-2005, 2:01
Data co prawda odlegla ale ja jeszcze zyje...
Tak, jestem w San Diego od ponad roku. Zdecydowanie polecam! Miejsce piekne i w miare ciepleCo do Polakow, to nie jest to ogramna grupa jak w Chicago itp., jest bardziej kameralnie i mam tutaj wspanialych przyjaciol!
zaprawszam,
marta -
Kalarepka > 28-03-2006, 12:49
Szukam, znależć nie mogę...
Ile wynosi operskie kieszonkowe w Londynie? -
Yoanna > 28-03-2006, 12:57
zalezy od ilosci godzin i obowiazkow.
od 55 L wzwyz. ale wiecej niz 75 malo kiedy. ale tak jak pisalam, zalezy od tego ile dzieci, ile pracy, no i od rodzinki... -
Kalarepka > 28-03-2006, 17:45
Dziękuję ?licznie