• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kieszonkowe.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Kieszonkowe.

• Kieszonkowe.
  • Kieszonkowe.

Nicole > 03-05-2003, 21:38

Jestem już po zaakceptowaniu się z rodzink? ze Stanów 8) .Wysłali mi dużo swoich zdjęć,maili.Pytałam się o swoje obowi?zki, o czas wolny itd.Mam tylko mały problem:nie wiem czy pytać się o wysoko?ć kieszonkowego???

Czy może w Stanach te 139$ jest zagwarantowane w umowie???(bo na więcej to raczej i tak nie liczę) :?:

Proszę opowiedzcie o swoich do?wiadczeniach w tym temacie bo jest to dla mnie bardzo ważne.Dzięki
  • Re: Kieszonkowe.

martak1 > 04-05-2003, 0:25

Witam,

Jak jedziesz przez agencje, to najlepiej zadzwon do biura i zapytaj sie jak to wygl?da. Moim zdaniem biuro powinno poinformować cie o tym wcze?niej, wynagrodzenie to w końcu bardzo istotna sprawa! Kiedy i do jakiego stanu jedziesz?

życzę powodzenia,

marta

Nicole > 04-05-2003, 2:50

Cze?ć Marta!!

Dzięki za radę.Biuro a wła?ciwie AIFS gwarantuje min. kieszonkowe 139$.

Lecę do Stanów w czerwcu do Kalifornii(w okolice San Diego)trochę przeraża mnie że jest tam DUŻO, DUŻO MNIEJ(w porównaniu ze wschodnimi stanami)aupairek z Polski.A Ty gdzie jeste??

efusia > 04-10-2005, 11:36

hej dziewczyny i jak wam sie san diego podobalo, bo nie wiem czy tam jechac mam propozycje, polecacie??? i jak jest z tymi polakami , sa tam jacys?? bo chcialabym sie z jakimis spotkac.....

oliwka911gt > 04-10-2005, 11:54

efusia looknij na date 2003 rok :wink:

plusa za to ze watek odgrzebalas mam nadzieje ze liczba minusow za niepotrzebne watki sie wyzeruje

szukaj szukaj a znjadziesz

efusia > 04-10-2005, 11:56

hehe thx date widzialam ale jak zalozylam swojepo posta o san diego dostalam ochszane wiec tera zgrzenie, bo moze cos znajde :wink:

martak1 > 22-10-2005, 2:01

Data co prawda odlegla ale ja jeszcze zyje...

Tak, jestem w San Diego od ponad roku. Zdecydowanie polecam! Miejsce piekne i w miare cieple Co do Polakow, to nie jest to ogramna grupa jak w Chicago itp., jest bardziej kameralnie i mam tutaj wspanialych przyjaciol!

zaprawszam,

marta

Kalarepka > 28-03-2006, 12:49

Szukam, znależć nie mogę...

Ile wynosi operskie kieszonkowe w Londynie?

Yoanna > 28-03-2006, 12:57

zalezy od ilosci godzin i obowiazkow.

od 55 L wzwyz. ale wiecej niz 75 malo kiedy. ale tak jak pisalam, zalezy od tego ile dzieci, ile pracy, no i od rodzinki...

Kalarepka > 28-03-2006, 17:45

Dziękuję ?licznie
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna