-
-
Re: wizzair - bagaż!
tosia_ > 02-07-2010, 11:06
A jak to jest dziewczyny z wymiarami bagażu? Sprawdzają je i przestrzegają skrupulatnie wymiarów? Mój bagaż podręczny jest o parę cm szerszy niż powinien i nie wiem czy iść wymienić tą walizkę czy zostawić i mieć nadzieję, że przymkną na to oko. -
dosiunia > 02-07-2010, 11:14
Ja mialam tylko torebke wiec ciezko mi powiedziec, ale nie widzialam, zeby specjalnie sprawdzali.. -
marika299 > 02-07-2010, 12:48
moj bagaz podreczny byl pare cm szerszy niz powinien i bylo ok,ale moze dlatego ze sie spoznilam i nie mieli czasu mi mierzycmylse ze nie musisz wymieniac jezeli ten co masz nie rzuca sie tak bardzo w oczy swoimi wiekszymi rozmiarami -
tosia_ > 02-07-2010, 19:10
Ufff czyli kicham, nie wymieniam. To jest naprawdę parę (ok. 4 cm) różnicy więc mam nadzieję, że nie będzie to jakiś wielki problem. Skoro mówicie, że nawet nie mierzą, tylko raczej ważą to się uspokoiłam. -
Yoanna > 02-07-2010, 20:47
czasami wkladaja do takiego specjalnego czegos i jesli tam bagaz nie wchodzi to musisz nadac normalnie. a jaka linia lecisz? najbardziej upierdliwy pod tym wzgledem oczywiscie jest ryanair :wink: -
tosia_ > 03-07-2010, 12:05
Lecę jak w temacie - wizzair. Opinie są podzielone, dużo osób uważa, że mogą mnie cofnąć, inni zaś mówią, że to bez znaczenia te parę cm.