-
-
Re: PORADY DLA NOWYCH OSÓB NA FORUM.
anetaar > 08-01-2011, 22:35
chcialabym zadacv pytanie odnosnie tych kredytow. na czym to polega? czy zapisujac sie na jakis kurs od razu przedstawiane sa ilosci uzyskanych kredytow czy jak? tego wlasnie nie rozumiem, mam nadzieje,ze ktos mi to objasni;] -
Noemi.best > 10-01-2011, 2:16
Tak, przy wyborze kursu odrazu wiesz ile da Ci to kredytow [o ile zaliczysz kurs] -
Annika.K > 17-10-2012, 17:42
Dzięki, mnóstwo przydatnych informacji
W weekend przeczytam jeszcze raz na spokojnie -
ella_86 > 06-01-2013, 22:55
Dzięki wielkie, jestem nowa i to mi oszczędzi zadawania wielu pytań -
PorcelainGirl > 13-04-2013, 4:23
czy przy każdej próbie publikacji posta(nawet przy edycji)
konieczna jest moderacja?
Przecież to niedorzecznew końcu to Forum...przecież moderator może usunąć w każdej chwili post?
bez komentarza;/ -
paulaw > 13-04-2013, 12:38
[quote name="PorcelainGirl"]czy przy każdej próbie publikacji posta(nawet przy edycji)
Przecież to niedorzecznew końcu to Forum...przecież moderator może usunąć w każdej chwili post?
bez komentarza;/[/quote]
Tak maja tylko nowi użytkownicy. Niedługo już nie będziesz musiała tego robić, ale jeżeli ci to przeszkadza, cóż, są pewne wyjścia z tej sytuacji -
PorcelainGirl > 13-04-2013, 13:51
[quote name="paulaw"]
[quote name="PorcelainGirl"]czy przy każdej próbie publikacji posta(nawet przy edycji)
bez komentarza;/[/quote]
Tak maja tylko nowi użytkownicy. Niedługo już nie będziesz musiała tego robić, ale jeżeli ci to przeszkadza, cóż, są pewne wyjścia z tej sytuacji[/quote]
wyjścia? -
balbina > 13-04-2013, 15:43
no już się skonczyło porcelaingril - już masz 5 postów i już nie będziesz musiałą czekać na to, żeby zaakceptować twój post -
Myohmy > 03-06-2013, 14:12
Bardzo dużo przydatnych informacji. Chciałabym wyjechać na au pair z koleżanką, stąd moje pytanie - czy myślicie, że udałoby nam się dobrać rodziny tak, by były w tym samym mieście? Najlepiej jak najbliżej oczywiścieCzy jest to raczej nieraalne? Któreś tak robiły? -
balbina > 05-06-2013, 13:01
Hm... Niby ciężko, ale...
...bo macie swoje roomy, zgłaszają sie do was rodziny i w koncu jedna z was bedzie zachwycona jakąś rodziną i ich wybierze i ta druga będzie momentalnie uzależniona, że tylko i wyłącznie X miasto i jak się tej drugiej spodoba jakaś rodzinka z innego miasta to co, będzie musiala odmówić? :<
Próbujcie, bo dla chcącego nic trudnego, oczywiście da się to zrobić, szczególnie jezeli chodzi o NYC czy Waszyngotn, bo tam jest bardzo dużo rodzinek, więc może kierujcie się w te rejony to z pewnością będziecie wam łatwiejniż jak miałybyście się kierować dwie na Cali czy Florydę - tam jest mało rodzinek.
Ja sama mialam 21 rodzin i dużo z nich było z okolic NYC, Waszyngton, tylko 2 z Californi, zero z Florydy, jedna cyz dwie z Chicago, zresztą na moim blogu macie rozpis rodzinek i na innych blogach też dziewczyny opisują także tak jak pisałam wyżej, jest to do zrobienia ale na moje oko - okolice NYC i Waszyngtonu