-
-
Re: Aupair world.
rosario > 03-01-2011, 19:42
hej!
mam duży problem z tą właśnie stronką - nie mogę utworzyć tam konta, ponieważ za każdym razem, gdy próbuję, dostaję e-maila z wiadomością, że "your application has not been accepted"... nie rozumiem tego zupełnie. oczywiście próbowałam założyć konto na inne imię, nazwisko, maila w ogóle inne dane i wciąż to samo.
czy ktoś z was miał podobny problem? co mogę zrobić? -
karolinka > 03-01-2011, 20:50
wydaje mi sie, ze musisz poczekac na akceptacje z ich strony! czy nie jestes spamersem-nawet nie wiem czy istnieje takie slowo -
rosario > 03-01-2011, 23:46
O ja, no właśnie za każdym razem dostaję odpowiedź, że nie akceptują mojego profilu/konta. Przecież o tym pisałam, czytaj dokładniej -
karolinka > 04-01-2011, 15:59
no to widocznie im sie cos nie podoba.. ale mozesz napisac bezposrednio do nich i sie dowiesz dokladniej.. a poza tym moze tak grzeczniej? bo powiedzialam ci cos.. a jak chcesz to poczytaj forum bo byly takie tematy o tej stronie to moze znajdziesz odp... -
anek1987 > 04-01-2011, 16:08
Też Wam każą wysyłać zeskanowany dowód osobisty? Jeszcze kilka lat temu nie trzeba było i możnabyło się normalnie zarejestrować... -
rosario > 04-01-2011, 18:36
heh, sorki, rzeczywiście trochę inaczej mogłam to napisać, po prostu irytuje mnie ta sytuacja...
oczywiście napisałam maila,GRZECZNIE, z zapytaniem o co chodzi i czemu nie chcą zaakceptować mi tego konta, to dostałam odpowiedź, że to ich biznesowa sprawa i nie będą ze mną o tym dyskutować. (!!!) -
Noemi.best > 04-01-2011, 20:47
sprobuj zalozyc konto z innego maila, i troche zmien profil. -
anek1987 > 04-01-2011, 22:46
A co ze skanem dowodu? wysylacie? -
rosario > 04-01-2011, 22:56
[quote name="anek1987"]A co ze skanem dowodu? wysylacie?[/quote]
nic o tym nie wiem ze trzeba..
[quote name="Noemi.best"]sprobuj zalozyc konto z innego maila, i troche zmien profil.[/quote]
oh, juz wyszlo, ze mam 3 rozne imiona, nazwiska, maila itd.
więc naprawdę nie kumam co odwala ta strona.. -
anek1987 > 04-01-2011, 23:19
Kurcze, to ja chciałam założyć konto i do mnie napisali, że muszę przesłać im skan dowodu... :?