• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

Koala > 22-06-2010, 12:14

Witam,

Właśnie wybieram się do Hiszpanii na rok z biurem happy au pair i mam pytanie do dziewczyn ile czekaliście na rodzinę z tego biura. Ja złożyłam dokumenty dopiero w poniedziałek

caffee_latte > 23-06-2010, 12:07

Hej ja jadę 1 lipca do Hiszpanii na wakacje, z biurem Happy au -pair.

Jak na razie było bardzo sympatycznie i bez problemów, mam nadzieję, że na miejscu też tak będzie

A na rodzinę czekałam 2 dni

au pair_ala > 24-06-2010, 14:39

Hej

Jak ja tutaj długo nie zaglądałam po wyjeżdzie z Polski

"Koala" ja wyjechałam z biurem happy aupair do UK, czekałam na rodzinkę ok 1 tygodnia. Wszystko poszło sprawnie i bez zastrzeżeń :lol:

Właśnie przyleciałam do Polski na wakacje, aż całe 2 tygodnie spędzę w łóżku przed telewizorem

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Koala > 07-07-2010, 11:58

Dzięki dziewczyny za odpowiedz, już dostałam oferty 2 rodzin i jedną jestem bardzo zainteresowana - rodzina jest z Barcelony mam nadzieje, że wszystko będzie ok!

KaTe_18 > 14-07-2010, 1:18

Hej dziewczyny

Właśnie zastanawiam się nad tą agencją . Możecie powiedzieć mi mniej więcej jak ona działa?

Pani z biura do was dzwoniła po wysłaniu wszystkich dokumentów? Chciałabym wyjechać do UK pod koniec sierpnia/wrzesień i nie wiem czy nie jest troszkę za późno.

tosia_ > 14-07-2010, 1:31

Skoro do UK to nie lepiej darować sobie agencję? Moim zdaniem szkoda pieniędzy. Co innego USA, czy inne odległe kraje.

au pair_ala > 16-07-2010, 15:00

tak jak pisałam wyżej, u mnie poszło szybko i sprawnie, więc moim zdaniem masz jeszcze dużo czasu.

Po złożeniu dokumentów, Pani kontaktowała się ze mną kilka razy (dokadnie nie pamiętam) i przedstawiła mi rodzinkę.. później rozmowa z host i wyjazd. W sumie to wszystko tak szybko się działo :mrgreen:

KaTe_18 > 16-07-2010, 19:12

NO to super narazie szukam tylko na wlasna reke kilka propozycji juz mam ale zobaczymy jak to wyjdzie. W innym wybiore agencje

Koala > 23-07-2010, 16:47

<au pair ala> mam pytanie czy poznałaś już tam w UK inne au pair ? Mam obawy, że jak wyjadę to będę sama.. Już mam rodzinkę i wylot mam za 2 tyg :o

Ash > 23-07-2010, 16:59

Koala ja jestem do około 10 września w UK, jeśli chcesz możemy się spotkać i mogę pokazać Ci kilka ciekawych okolic w Londynie )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia