-
-
Europa czy USA??
Olka > 04-02-2003, 2:14
witam wszystkich, w tym roku chcialabym wyjechac jako au pair ale ciagle sie zastanawiam gdzie jest najlepiej wyjechac. od zawsze fascynowaly mnie stany ale w koncu sa one po drugiej stronie swiata
mam wic prosbe czy moglibyscie mi pomoc sie zdecydowac. interesuja mnie kraje z jezykiem angielskim. z gory dziekuje -
Re: Europa czy USA??
olga > 23-02-2003, 17:16
Olka - widze, że masz ten sam problem, który ja miałam. Ja jednak, po przeczytaniu opinii dziewczyn, będ?cych w różnych krajach, zdecydowałam się na Wielk? Brytanię. Chciałam jechać do Stanów, jednak uznałam, że lepszym krajem dla mnie będzie własnie Wielka Brytania.
Życzę ci powodzenia w podjęciu decyzji - przyjrzyj się dokładnie opiniom innych dziwczyn! -
martak1 > 24-02-2003, 7:01
WITAM !
Tez sie na poczatku zastanawialam nad wyborem Stany czy Anglia, ale po namysle i po nawiazaniu kontaktów z wieloma osobami zdecydowałam sie na USA. Podobnie jak ciebie mnie tez od zawsze interesowały Stany, więc gdybym wyjechala do Anglii byłby zawsze pewien niedosyt i niespełnione marzenia... A to że s? po drugiej stronie ?wiata - cóż raptem pare godzin dłużej w samolocie, ale decyzja należy do Ciebie !
pozdrawiam,
marta -
tyczka000 > 26-11-2008, 20:51
mnie tez stany "kreca" (ze tak powiem), gdy pojedziesz do angli to mozesz czasem zalowac ze przynajmniej nie sprobowalas spelnic marzen.. ja bym wybrala usa -
ja > 30-12-2008, 4:09
Ja wybralam stany, bo do europy to zawsze moge sie wybrac, a jezeli chodzi o stany to nie jest takie latwe. Zawsze chcialam zobaczyc stany i gdyby nie au pair to pewnie nigdy nie mialabym okazji ich zobaczyc. Zeby jechac turystycznie trzeba miec duzo $$$. Au pair to najtansza mozliwosc.