-
-
Re: Barcelona i okolice
pillar > 10-06-2010, 19:49
Dziewczyny jestem zupełnie nowiutka. Też chce jechać do Barcelony a jeśli się nie uda tam to gdziekolwiek w Hiszpanii. Macie już rodziny?? Piszcie jak wam się układa jestem bardzo ciekawa bo widzę że nie ma aż tak wielu ofert z tego kraju. -
z_t > 11-06-2010, 17:58
Witajcie
Ja też jestem nowa. Chciałabym wyjechać do Hiszpani. Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami?
Trochę się boje bo byłby to mój pierwszy raz, ale bardzooo chciałabym nauczyć się języka bo w Polsce to nie to samo i poznać ciekawych ludzi. Naczytałam się trochę na forum pozytywnych i negatywnych opinii i już sama nie wiem. Wiem, że dużo zależy od rodziny...
A co do wyjazdu to trzeba się przez biuro rejestrować??? aupair.word? -
ownxmind > 21-06-2010, 21:13
hej, od konca czerwca do konca sierpnia bede aupair godzine od barcelony, ale w wolnym czasie napewno bede mogla pojechac wiec chetnie bym sie spotkała z kims bo nikogo nie bede miala znajomego. moj mail: <a href="mailto:ownxmind@yahoo.pl">ownxmind@yahoo.pl</a>, piszcie jak cos -
annaojsm > 22-06-2010, 20:28
Hej dziewczynyOd kilku dni jestem aupairka niedaleko Barcelony i doskwiera mi brak rówieśników, mieszkam w Vallromanes (2000 mieszkancow) nie ma tu żadnego Polaka a i z mlodymi ludzmi ciezko... Bede tu do 26 lipca i w kazda sobote albo niedziele moge pojawic sie w Barcelonie -
aserty92 > 24-06-2010, 18:47
ktos moze mi polecic hotel w barcelonie gdzies na sama plażą i niedaleko centrum???? -
Joana > 19-07-2010, 15:52
Hej, wybieram sie we wrześniu na dłużej do Barcelony, jeśli ktoś miałby ochote sie spotkać to chętnie
Mam jeszcze pytanko jakie dokumenty trzeba załatwić przy dłuższym pobycie? Pozro. -
CarlaNegra > 14-07-2011, 14:33
Po raz drugi wybieram się na AuPair do Katalonii. Będę w Sant Cugat del Valles koło Barcelony od 30 lipca do 10 września. Rok temu trochę się nudziłam więc tym razem szukam towarzystwaMoże będzie któraś z was w tym teminie w tych okolicach ??
saludos ! -
toronja > 28-07-2011, 19:30
Heja brałaś rodzinę z aupair-wolrd.net?bo ja właśnie taką znalazłam podobną, ale jeszcze mi nie odpisała. Obecnie rozmawiam z jedną z rodzin z Barcelony, więc możliwe, że pojadę do nich trochę się boję, bo to nie przez agencję. Jeśli chcesz pogadać to napisz wiadomość na <a href="mailto:toronja@tlen.pl">toronja@tlen.pl</a> chętnie się spotkam jeśli wyjadę, a planuje tylko i wyłącznie Barcelonę -
gabii14 > 05-08-2011, 0:44
Cześć! Jestem początkującą au-pairką i w sobotę 6.08 wybieram sie na miesiąc do Barcelony, a dokładniej do StigesMoże jest ktoś w pobliżu? -
Jo@nn@ > 01-09-2011, 22:19
Witam,
Ja właśnie wybieram się do Barcelony na pół roku, wrzesień-marzec 2011. Jeśli któraś z Was chciałaby się spotkać, piszcie. W grupie, czy nawet we dwójkę zawsze raźniej