-
-
Jak znaleźć rodzinę?
kreska41 > 28-01-2010, 20:05
Witam,
chciałam w te wakacje wyjechać jako au pair do Włoch,
znalazłam jedną stronę na której jest sporo rodzinek ale za kontakt z nimi się płaci;/ a to mi sie nie widzi.Jednakże słyszałam o tym,że wystarczy dodać ich do ulubionych i często to Oni się sami zgłaszją.
Czy znacie może jeszcze jakieś stronki gdzie mogłabym znaleźć rodzinki?
I jeszcze jedno pytanie,
czy wyjeżdżając pierwszy raz miałyście dużo doświadczenie w opiece nad dzieciakami?
(Bo to będzie mój ewentualny pierwszy wyjazd>
Dziękuje za pomoc i pozdrawiam;] -
Re: Jak znaleźć rodzinę?
kreska41 > 28-01-2010, 20:54
kurczę jak tam się zakłada profil? Próbuje i próbuje ale nie widzę tutaj odpowiedniej informacji
a juz znalazłam;D
ah i czekam wciąż na jkieś stronkibedę wdzięczna bardzooo -
karolinka > 28-01-2010, 21:14
easyaupair.com ale mozesz wpisac w google i ci wysokczy wiecej stron.. ale wiekszosc dziewczyn z froum jedzie przez te 2 wyzej wymienione strony.. -
kreska41 > 29-01-2010, 17:19
czy to możliwe,żeby człowiek płacił 2000Euro za miesiąc?<taka jest oferta> -
karolinka > 29-01-2010, 17:24
to raczej jest sciema..i uwazaj na ludzi ktorzy pisza do ciebie i mowia, zebys skontaktowala sie z jakas agencja turystyczna.. bo to tez sciema -
kreska41 > 29-01-2010, 17:50
SPOKO,
Dzięki
ale tak przyjmując że to jest samotny facet z córką 2.000miesiecznie to nie jest dużo.. 500Ena tydzień. Jakoś tak patrzę na to foto o myślę że może poprostu jest kasiasty.
PS:nie dostałam od niego oferty, tylko gdzieś natknełam się na jego profil. Ale znalazłam rodzinę która chce płacić 500USD tygodniowo.(i oni własnie do mnie napisali) -
karolinka > 29-01-2010, 19:24
rzadko sie zdarza zeby rodzina tyle oferowala..bo to jest za duzo jak na operke.. -
kreska41 > 29-01-2010, 20:54
moze dziany jest,nieważnie;D
w każdym razie, pisze do mnie rodzina z Anglii,
<niejestem zdecydowana,źle przeczytali ogłoszenie bo ja szukam na wakcje pracy od czerwca do października> ale on coś pisał czy mam jakąś wizę wykupioną która kosztuje 800funtów. To my musimy mieć wizy? bo albo gościu nie wie że są otwarte granice i wiza nie ejst potrzebna<?!fajnie że sie skapł wogóle>, albo ja o czymś nie wiem, albo mnie nabija w butelkę. DO Angli jest potrzebna jakaś wiza since when? -
karolinka > 29-01-2010, 21:15
nabija cie... bo nie musimy miec wizy.. wiec to jest kanal..