• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

UWAZAJCIE NA MANUELA TOLSON!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• UWAZAJCIE NA MANUELA TOLSON!

Mateekk > 04-01-2010, 13:55

Czesc!

Wlasnie jestem po krotkiej rozmowie, ktora raczje przypominala monolog. Jestem tutaj z nimi od 6 miesiecy i jak teraz sobie tutaj siedze to caly czas zadaje sobie pytanie jak udalo mi sie wytrzymac tutaj tak dlugo.

Justin jest rozpieszczonym "dzieciatkiem", ktore nic nie umie, niec nie chce, a wszystko mu sie nalezy - ot, taka prawda.

Manuela - to jest moja gwiazda! - to dzieki niej powoli zastanawialem sie w jaki sposob jeszcze jestem w stanie pisac ta wiadomosc bez drzacych rak. Jest nieprzyjemna osoba, do nigdy nic nie jest jej wina: narobil sie rachunek na £320 z JEJ WINY EWIDENTNEJ a i tak musialem pokryc polowe - to i tak nie wszystko. Po wiecej kwiatkow zapraszam na priv.

Carl - jest traktowany przez nia jak niewolnik. Strasznie mi go szkoda, nie zasluzyl na takie zycie.

Jesli tylko zancie kogos, kto chce wyjechac do UK i korzysta z serwisu (nie robie reklamy, ale tylko tak moge ostrzec ludzi!) http://www.aupair-world.net/ ostrzezcie i rozniescie to dalej bo nie zycze nikomu zeby tutaj trafil. A jak juz sie zdarzy ze trafi, to po prostu niech sie ze mna skontaktuje...

POZDRAWIAM!
  • Starszy wątek Nowszy wątek