-
-
LONDON NANNY AGENCY
tosia_ > 14-12-2009, 0:09
Czy któraś z Was może zapisała się do owej agencji?
Z tego co sobie poczytałam brzmi całkiem interesująco. -
Re: LONDON NANNY AGENCY
orvokki > 14-12-2009, 0:35
no właśnie... brzmieć. ta, z której chcę jechać - Quickhelp - tez brzmi interesująco,ale nigdzie opinii nie mogę znaleźć;/
Zna może któraś z Was fora zagraniczne typu jak to? -
tosia_ > 14-12-2009, 1:14
Podpisuję się pod Twoją prośbą. -
Yoanna > 15-12-2009, 15:27
ale jak w samej nazwie agencji jest - jest to agencja dla nian a nie au pair. chyba ze na stronie cos pisza? -
sztruksowa > 15-12-2009, 16:50
Ja jechałam z polskiej agencji, ktora wspolpracowala z Quickhelp (a wiec moja hostka wspolpracowala z ta agencja). Co do opini to sa... bardzo szybcy. Tak jak sama nazwa wskazuje. W czwartek w Polsce mialam rozmowe z PL agencja i wysylane byly dokumenty do UK, w poniedzialek mialam juz znaleziona rodzine... Dodam, ze jechalam z kolezanka i ona skladala ze mna dokumenty. Jej rozmowa rowniez odbyla sie w ten sam dzien co moja. Tak wiec czekalysmy ze wszystkim 2 dni
Z tego co slyszalam (sama tego nie doswiadczylam) prowadzaca ta agencje pani X bardzo "pcha" rodzinki by szybko decydowaly sie na au pairki. -
milka > 15-12-2009, 18:39
oooo a w jakim regionie ta agencja Quickhelp działa? bo słyszałam że te angielskie agencje mają rodzinki z tych regionów w których same się znajdują. Czy to prawda???? -
orvokki > 15-12-2009, 19:09
milka, yep, London.
sztruksowa, dzięki. teraz przynajmniej mam co moim rodzicom powiedzieć, bo jak widzą wszytko po angielsku to nieufni są xD
to teraz tylko problem z referencjami zostałjedna będzie pół-legal (od cioci, której synem zajmowałam się troche w zeszłe wakacje) i druga illegal od przyjaciela. Mam zamiar zacząć od stycznia chodzić dorywczo na opiekę ale zanim uzbiera się ilośc godzin, żeby napisać stosowną referencję to chyba kwiecień będzie ;/