• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

przelewy pieniędzy do Polski

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• przelewy pieniędzy do Polski

buszuś > 03-12-2009, 23:53

Witam. Chcę przelać pieniądze z Anglii do Polski ale nie wiem która z firm ma najlepsze oferty. Liczę na waszą pomoc

komu warto wierzyć ?
  • Re: przelewy pieniędzy do Polski

89dzoana89 > 04-12-2009, 11:25

Ja zalozylam konto walutowe w BZWBK i zamawialam sobie blankiety transcash potem wypelnialam blankiet (wpisujesz tylko swoj adres i kwote), poszlam na poczte i 2dni pozniej kase mialam na koncie placilam 3f A jak jest z normalnymi przelewami to nei wiem

tootalna > 13-12-2009, 22:54

a jak to jest z tymi przelewami.

Mogę przelać pieniążki w walucie Euro(z Irlandii) na konto PKO?

i rozumiem, że odrazu będą w PL?

dosiunia > 08-09-2010, 22:54

podbijam temat, mam zaoszczedzone pieniadze i boje sie je wiezc do Polski. Hostka mowi, ze nie ma problemu, ze bez problemu mozna wyslac i to prawie nic nie kosztuje, ale mama byla pytac o to w banku i mowili, ze przewalutuja na PLNy czyli strace te iles groszy, o wiadomo, ze w bankach jest nizszy kurs. Doradzcie!

mloda > 08-09-2010, 23:04

Dosiuniu nie ma AZ tyle, zeby ktokolwiek robil Tobie problemy. Ja bym nie wysylala, tylko normalnie wziela ze soba.

Katka > 08-09-2010, 23:06

albo na konto walutowe przelać.

89dzoana89 > 09-09-2010, 0:16

no wlasnie przelewasz na konto walutowe, idziesz do banku wyplacasz w walucie w ktorej wyslalas i wymieniasz w kantorze po najkorzystniejszym kursie :mrgreen:

dosiunia > 09-09-2010, 15:58

niestety madra mamusia zlikwidowala konto walutowe xp chyba jednak jestem zdana na siebie xp

Katka > 09-09-2010, 19:03

a jaki to problem założyć nowe. 10 min w banku i masz konto albo tam albo w polsce kogoś poproś, tylko zaufanego, żbyś mogła je potem wyciągnąć ;D

dosiunia > 09-09-2010, 20:49

wiem, ze 10 min, ale zakladac konto na 1 raz to wiesz, a placic trzeba, co miesiac pozniej.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna