• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KONCEPCJA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• KONCEPCJA

• KONCEPCJA
  • KONCEPCJA

Klaudia_1990 > 02-12-2009, 1:53

Zna ktoś agencję au pair KONCEPCJA z Wrocławia ?

Wysłałam im dzisiaj maila, i już po kilku godzinach oddzwonili oraz wysłali mi maila z info co i jak u nich. Wpisowe to tylko 100 zł a resztę czyli 700 jak dobrze pamiętam, można zapłacić po znalezieniu rodziny i wyjeździe ! piszcie :*
  • Re: KONCEPCJA

dauling > 02-12-2009, 3:14

hey,

ja wyjechalam jako au-pair przez firma koncepcja. Bylam bardzo zadowolona z rodziny ... ale teraz wiem ze mozna bez kosztow znalesc rodzine .. po co kase wysawac

Klaudia_1990 > 02-12-2009, 12:02

Długo czekałaś na rodzinę ?

dauling > 02-12-2009, 12:33

hmmm.... dobre pytanie .... ja skladalam podanie jak jeszcze do szkoly , szkole skonczylam w czerwcu a jyjechalam pod koniec wrzesnia.

A do jakiego kraju chcesz wyjechac?

Klaudia_1990 > 02-12-2009, 14:50

Anglia/Irlandia na już.

nina15 > 02-12-2009, 15:19

Klaudia a Ty w jakiej w proworku jestes agencji i ile mialas do tej pory matchingów?

a słyszał ktoś o agencji coolagent?

dauling > 02-12-2009, 15:36

na www.aupair-world.com mozesz za darmo rodzine znalesc

tootalna > 02-12-2009, 17:14

koncepcja też dobra agencja;-)

mają sporą bazę rodzin

chat_noir > 02-12-2009, 20:36

Hej, to co powiedziala dauling, po co masz przeplacac za agencje. Wszyscy mysla, ze przez agencje jest bezpieczniej. Guzik prawda, jak cos sie dzieje, umywaja rece. Biora kase TYLKO I WYLACZNIE za znalezienie rodziny. A to mozesz zrobic na au pair world, rejestrujesz sie i sama wyszukujesz rodzinke z wielu ofert albo oni znajduja Ciebie, wybierasz sama. Ja tak wyjechalam, i jestem zadowolona.

blondi > 11-11-2010, 1:46

ja po czasie sądzę, że nie warto jechać przez biuro...a co do samej koncepcji to nie jestem zadowolna

- długo czekałam na rodzinę,

- po 3 tygodniach (dopiero) babka zadzwoniła dowiedzieć się co ze mna,

- obiecała mi wysłać liste au-pair z mojej okolicy i od ponad 2 tygodni żadnej wiadomości(a wysłałąm jej 2 e-maile z przypomnieniem :lol: )

- rodzinkę mam bardzo fajną, ale uważam, że to jest bardziej przypadek niż zasługa biura
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna