-
-
Filmik dla Host Family w USA
Kajtka > 27-11-2009, 16:06
Pani z CC z biura w Warszawie poleciła mi abym się nagrała na wideło
Nagrywał się ktoś? i mógłby mi coś podpowiedzieć...
albo macie jakieś pomysły jak by to można ładnie się przedstawić/zaprezentować ??
ja chyba się skuszę na takie nagranie, a co -
Re: Filmik dla Host Family w USA
dominikan@ > 27-11-2009, 18:24
Kajtka wejdz na http://www.culturalcare.com/hostfamilie ... leaupairs/ tam kilka dziewczyn ma taka prezentacje. Czasem warto zobaczyć jak inni to zrobili żeby samemu dostać olśnienia. Powodzenia! -
Kajtka > 27-11-2009, 19:02
wielkie dzieki dominikana, teraz to przynajmniej mam jakas poczatkowa wizje -
dominikan@ > 27-11-2009, 19:12
Nie ma sprawy -
anita ^^ > 27-11-2009, 22:38
jak widać, video presentation jest oblegane!opcja działa zaledwie kilka dni, a jednak wielu juz ma zwolenników! Kajtka, czekamy na Twój "występ" -
dominikan@ > 27-11-2009, 22:46
Anita ta opcja video w CC jest tam już dobre kilka miesięcy. -
anita ^^ > 27-11-2009, 22:51
Hm myślałam, że to Au Pair Care udostępnia taką opcję, a nie poszczególne agencje Polskie, w tym wypadku CC czy np GAWO. ale ok, skoro tak uważasz, to być może tak jest. Ja jednak uzyskałam informację, że opcja taka aktualna jest zaledwie parę dni. -
Kajtka > 27-11-2009, 22:53
heh to bedzie ciezkie wyzwanie ale coz, nastepny weekend bedzie w domu i mam nadzieje ze cos sie uda zrobic -
dominikan@ > 28-11-2009, 1:04
Nie jestem na bierząco więc nie wiem jak to wygląda w Proworku, Gawo czy innych agencjach ale w CC opcja ta była dostepna przed moim wyjazdem do USA czyli już dobre kilka miesięcy na 100% -
karolinka > 28-11-2009, 1:54
zgadzam sie co do CCkiedys widzialam takie video.. mi sie wydaje ze to dobra forma zachecenia rodziny do siebie