• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

agencja ABC

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• agencja ABC

• agencja ABC
  • agencja ABC

orvokki > 25-11-2009, 23:40

http://www.abc-aupairs.co.uk/

jej oferta wydaje się być sensowna, firma nalezy do IAPA.

co mnie bardzo zdziwiło, sugerowana wypłata to aż Ł85 za 35h tygodniowo i ew + Ł5 jeżeli w Londynie się mieszka (taki on drogi? hehe ). Inne agencje to piszą minimum Ł55, a to spora różnica, tym bardziej, ze rodzinka pewnie się nie pofatyguje, żeby dać więcej niż umowne minimum

Ale ma ktoś z nią doświadczenia? Jakoś ciężko mi wyszukać opinii w necie, chyba googlowac po angielsku nie umiem

Właśnie napisałam do nich maila, mam nadzieję, że odpiszą szybko i to, co chcę zobaczyć xD
  • Re: agencja ABC

tootalna > 26-11-2009, 1:18

ooo nie znam

powiem, że ciekawa jest http://www.findaupair.com

bardzo szybki odzew i duży wybór ciepłych krajów;-)

orvokki > 26-11-2009, 9:19

tak, ale to nie agencja tylko "wyszukiwarka rodzin", tak jak np. aupairworld chyba

tootalna > 26-11-2009, 11:24

aa no racja;-)))

hihi;-)

Yoanna > 26-11-2009, 21:25

55 to chyba pare lat temu bylo? ponizej 70 nie bierzcie nic

orvokki > 26-11-2009, 23:27

no.. Cinderella ma wyraźnie napisane 55.

Ale za to ta agencja odpisuje od razu, natomiast ABC w ogóle, podobnie jak Quickhelp.

Odpowiedzieć mailem to chyba nie problem.

89dzoana89 > 27-11-2009, 14:47

Agencja ma napisane 55 ale jesli juz dostaniesz oferty rodzin to w ich aplikacjach bedzie zaznaczone ile one beda placic Bo to rodziny indywidualnie oferuja place dla au pair a agencja tylko sugeruje No niestety w UK zeby dostac ze 100-130funtow to trzeba duzo pracowac i byc wszystkim od sprzataczki do opiekunki;P

orvokki > 27-11-2009, 16:17

nie, no wiesz, 100 to ja nie wymagam, chodzi po prostu o to, że inne oferują min 70 funtów.

a rodziny to tak chętnie dają więcej niż sugeruje agencja?

dobra, zapytam Trishy ^^'

Yoanna > 28-11-2009, 3:18

jakbym byla rodzinka to dajac 130f operce tez bym od niej duzo wymagala. a to dlatego ze wiem ile zarabia sie w innych pracach i jakie sa koszty utrzymania.

osobiscie to bym odradzala opcje duzo kasy-duzo godzin. lepiej miec mniej pieniedzy a wiecej czasu na poznanie kraju, kultury, na zabawe. ale ponizej 70 nic nie bierzcie bo bedzie wyzysk :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek