-
-
Summer aupair - szukam towarzyszki ;))
nestalia > 23-11-2009, 15:52
Hej
Chcę wyjechać na wakacje do anglii jako operka i ostatnio gdzieś wyczytałam ze jest możliwość z kimś jechac) a wiadomo że we dwie raźniej ) jest ktoś chętny?? -
Re: Summer aupair - szukam towarzyszki ;))
orvokki > 23-11-2009, 20:05
we dwie?
ale nie chyba do jednej rodziny, co?
ja chcę wyjechać w te wakacje właśnie do UK, dokładnie Londyn i jakoś się nie martwię bo wiem, że sporo dziewczyn stąd w Londynie siedzi i mam nadzieję, że kilka zechce mnie poznać i wprowadzić w tajniki życia tam... (; -
nestalia > 24-11-2009, 14:38
Właśnie że do jednej rodziny) tyle,że jak sa 2 operki to maja 2, 3 albo 4 dzieciaki (; och Londyn taaak tez bym chciała jakoś tak zawsze mi sie marzył Londyn xD -
kamyk > 24-11-2009, 19:43
Też się wybieram jako summer au pair na Wyspy. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Czekam już niecierpliwi, kiedy będzie można składać aplikacje - w Proworku mówili, że od stycznia. Zastanawiam się też, na ile duże są szanse, że pojadę - mój angielski nie jest bardzo dobry, raczej tylko komunikatywny, a gdzieś słyszałam, że wakacyjnych ofert nie jest wcale tak dużo i najpierw wybierane są kandydatki z dobrym angielskim. Ale nie ma co się dołować.Właśnie szukam sobie dodatkowego doświadczenie z dziećmi.
I niekoniecznie Londyn, ale bardzo chętnie. Także Oxford... Albo zielona Irlandia... -
Yoanna > 24-11-2009, 20:47
2 operki w jednej rodzinie? nie chcialabym... -
Dj_Karl > 28-11-2009, 1:10
cześćja właśnie też chciałabym strasznie jechać od Anglii, zaczęłam studiować filologię angielską, więc wypadałoby mieć w końcu szansę pokonwersować z jakimś żywym anglikiem nie orientujecie się, czy jest możliwość wyjazdu tylko na lipiec i sierpień, powiedzmy z tego proworku? i w ogóle czy to raczej na 100% pewne, że znajdą dla ciebie jakąś rodzinęi to jeszcze na wyjazd we w miarę dogodnym terminie? Założycielko wątku - a Ty planujesz się wybrać na calutkie wakacje, czy jak? pozdrawiam serdecznie -
karolinka > 28-11-2009, 1:59
jesli zlozysz doku,enty to znjada ci rodzinke.. w uk jest chyba dosc duze zapotrzebowanie na operki.. i mozesz wyjechac na wakacje.. na te 2 mce.. -
nestalia > 28-11-2009, 13:38
Dj Karl taaak planuje na całe wakacje :mrgreen: a dokładnie to od maja czerwca zaraz po maturze -
ada.pterrr > 18-01-2010, 19:17
cześć dziewczyny,
jestem tu zupełnie nowa, tak właściwie, nie wiedziałam o istnieniu takiego forum.
Również chcę wyjechać z koleżanką do Wielkiej Brytanii na wakacje 'pomaturalne' , czyli od początku czerwca do września. W zasadzie od niedawna o tym myślimy, jesteśmy na etapie wyboru agencji. Mamy na oku Happy Au Pair, jakąś na K i rozważałyśmy Prowork, ale naczytałyśmy się trochę negatywów.
Mam nadzieję, że wszystko wypali, także nowe znajomości z innymi aupairkami.
Tymczasem biorę się za studiowanie wszystkich wątków -
leena_m > 06-06-2010, 23:59
mi udalo sie wyjechac wlasnie tylko na letnie miesiace i siedze teraz pod Londynem, dokladnie w Lutonszukam jakiegos towarzystwa do wypadów gdzies w glab anglii (do Londynu oczywiscie tez i wieczorem do klubów
<a href="mailto:mwestfal.91@gmail.com">mwestfal.91@gmail.com</a>