-
-
czy dużo operek poznaje kogoś w USA i tam zostaje ?
adziszkowa > 22-11-2009, 14:18
Nie mogłam nigdzie znależć odpowiedzi na forum. Czy dużo tych co było miała przez ten czas chłopaka ? czy doszło do ślubu itp ? czy raczej pracując jako operka nie ma na takie rzeczy czasu ?:> -
Re: czy dużo operek poznaje kogoś w USA i tam zostaje ?
jadlasiebie > 22-11-2009, 18:10
Wiesz- to jest dobre pytanie...sama sie nad tym zastanawiam....i sama bym z chęcią została w tym kraju. -
karolinka > 22-11-2009, 18:58
to chyba zalezy.. wiele dziewczyn znajduje sobie chlopakow, ale wydaje mi sie, ze nie wiele wraca potem do USA jako zona.. -
adziszkowa > 22-11-2009, 19:56
no właśnie ja osobiście znam tylko jedną taką historięale może z Was mają inne doświadczenia, szczególnie te osoby, które tam były -
karolinka > 22-11-2009, 20:12
z tego co mi sie wydaje to tylko kamildzianka wrocila po programie do usa, zeby wziac slub z chlopakiem, ktorego poznala podczas pobytu.. ja znam tylko od kolezanki historie, ze dziewczyna po programie poszla na studia.. -
Yoanna > 22-11-2009, 23:10
monika z forum tez po 2 latach jako au pair zostala. studiuje, pracuje, ma faceta. jednym slowem mozna z niej brac przyklad :wink: -
adziszkowa > 23-11-2009, 0:31
szczerze to jej ciut zazdroszczę bo to 'najłatwiejszy' i najfaniejszy sposób na zostanie w USA -
cailet > 02-12-2009, 2:33
Ja od kiedy czytam to forum to widzę, że mnóstwo dziewczyn właśnie zostaje. Nie jako żony, to tylko kamildzianka tak zrobła. Ale są inne sposoby i dziewczyny korzystają. Nie pamiętam chyba żadnej historii dziewczyny, któa wróciła i została w PL. Nie z USA. A w tej chwili mogę podać chyba z 5 dziewczyn, które w USA zostały i kilka, które wyjechały gdzieś indziej.
I pytałam też dziewczyny, która tam jest od 3 lat, jak to wygląda z jej znajomymi au-pair'kami. No i wychodzi na to, że wszystkie dziewczyny, które przyjechały mniej więcej wtedy co ona są tam nadal w ten czy w inny sposób. -
Yoanna > 02-12-2009, 19:34
a ja pamietam dziewczyny, ktore wrocily z usa i sa w pl. chocby leneczka czy ib_iza (czy jaki tam nick miala iza z californii) -
adziszkowa > 05-12-2009, 22:41
chyba trudno wraca się do szarej rzeczywstosci