• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

biuro happy aupair lub ESPA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• biuro happy aupair lub ESPA

minia41 > 13-11-2009, 16:32

Hej, czy ktoś słyszał opinie o biurze happy aupair lub ESPA? Są to biura które organizują au pair couple dlatego o nie pytam. Nie mogę nic znaleźć na ich temat. Może ktoś korzystał z ich usług? :?: :wink:
  • Re: biuro happy aupair lub ESPA

karolinka > 13-11-2009, 18:21

hmmm z tego co ja sie orientuje to zadna z dziewczyn nie korzystala z uslug zadnej z tych agencji..

Yoanna > 14-11-2009, 2:16

ja myslalam kiedys o wyjezdzie z espy ale ze do krakowa mialam daleko to sie rozmyslilam i wyjechalam z neta ;P marzena wyjezdzala od nich 3 lata temu bodajze, na summer au pair. dostala tylko jedna oferte, chciala jechac do anglii a wyslali ja do irlandii polnocnej, na wies i do trojki dzieci. cos w tym stylu

tootalna > 21-11-2009, 19:42

Polecam happyaupair;-)))

jestem w trakcie wyjazdu z tą firmą;-)

do tej pory świetna obsługa i cierpliwa;-))

kontaktowałam się jeszcze z dwiema firmami, które odpowiadaja na maile raz w tygodniu;/

Marta85 > 21-11-2009, 20:01

Happyaupair znów pod fałszywym nickiem...ehhh

tootalna > 21-11-2009, 20:10

możesz więcej?

minia41 > 24-11-2009, 17:30

Co masz na myśli Marto 85? Dlaczego pod fałszywy nickiem?

tootalna > 24-11-2009, 18:58

minia też szykujesz się do wyjazdu?

minia41 > 25-11-2009, 10:53

Witaj tootalna hm? na razie rozważam taką myśli o wyjeździe i zbieram informacje o agencjach które są proponowane. Bardzo dobrą opinie ma gawo ale rozmawiałam przez telefon z konsultantką i nie była za miła ,poza tym mają bardzo niskie kieszonkowe. Happy Au pair nie jest bardzo znana w Polsce ale opinie bywała raczej pozytywne i organizują wyjazdy par a takie mnie interesują i mają wyższe kieszonkowe,bo przeglądając oferty widziałam 80, 90, 100 funtów/ tyg. jest możliwość dodatkowego zarobku, tak więc jakoś bardziej elastycznie. Mam nadzieje, że jakoś to się wszystko poukłada. A Ty do jakiego kraju się wybierasz? I dlaczego wybrałaś Happy au pair? Jakoś z polecenia kogoś, czy raczej tak z internetu?

tootalna > 25-11-2009, 12:56

odezwałam się do kilku biur.

i Happyaupair odezwali się najszybciej. Na odp.z innych biur czekałam z tydzień..;/

moja koleżanka od nich wyjechała dwa lata temu i jeszcze nie wróciła, czyt.została a od roku czasu dostaje normalną wypłatę u rodzinki;-)

poza tym są niedrodzy i naprawdę mili;-)

mnie znieść, mającą milion pytań, w tym połowa głupich i na nie odpowiadać to na prawdę trzeba mieć cierpliwość;-)

no kieszonkowe mają dość wysokie. Ja się nastawiłam na fajną rodzinkę(100f, 1 dziecko etc) ale niestety okazało się, że rodzinka kogoś już przyjęła.

Bo np jedną rodzinę ma w swojej ofercie klika agencji;-)

fajna jest też koncepcja;-)

no, ale dodatkowo zarejestrowałam się na au-pair world i greataupair.

jest odzew, ale nie mogę odpisać im.

ale w profilu napisałam, by pisząc podali meila bo ja nie mam jak odpisać

a czy wyjadę z biura czy z neta to kwestia "jak się znajdzie coś dobrego" to zaryzykuje.

Zależy mi wyjechać przed świętami.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna