• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wyszukiwarka lotów

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• wyszukiwarka lotów

• wyszukiwarka lotów
  • wyszukiwarka lotów

sunkiss > 11-11-2009, 13:04

Chodzi mi o bilety lotnicze w Europie. Tzn. jak wyjezdzalyscie na 6,9 albo 12 miesiecy to kupowalyscie sobie odrazu bilet w 2 strony? Czy tylko w 1, a pozniej dopiero w czasie pobytu kupowalyscie na powrot bilet? No bo tak sobie pomyslalam, ze jak ja mam kupic bilet w 2 strony jak to nie wiadomo kiedy, co do dnia wroce, co nie? Lepiej chyba kupic, wiec tylko w 1? Aha chodzi mi o dziewczyny, ktore jechaly bez agencji i bilety same sobie zalatwialy.
  • Re: wyszukiwarka lotów

ila > 11-11-2009, 13:07

Bez sensu kupować w dwie strony jeśli jedziesz na dłużej niż 6 miechów. Nigdy nie przewidzisz co się stanie, może akurat Ci się spodoba i zachce Ci się zostać dłużej albo nie daj Boże będziesz musiała wrócić wcześniej z jakiegoś powodu. Lepiej kupić w jedną stronę .

sunkiss > 11-11-2009, 23:44

aha dzieki, tak wlasnie myslalam

Yoanna > 13-11-2009, 1:12

zwlaszcza ze pewnie i tak bedziesz chciala wczesniej do pl na urlop pojechac czy cos

babysitter1 > 29-12-2011, 17:10

Witam wszystkie Au Pair' ki! Chciałam się Was zapytać czy korzystacie z wyszukiwarek biletów lotniczych przy zakupach biletów do krajów, do których się wybieracie? jeżeli tak to z jakich? Ja osobiście mogę polecić http://tanie-loty.com.pl <---można znaleźć naprawdę niezłe okazje i co najważniejsze (przynajmniej dla mnie) szybko otrzymać odpowiedź mailową na interesujący nas temat

Patty > 29-12-2011, 17:54

Wybacz, że zapytam ale czy to reklamowanie tanich lotów to Twoja praca... Wiekszosc Twoich postów dotyczy tanich lotów, nawet w temacie USA gdzie wiekszosc rodzin kupuje au pairce bilet...

babysitter1 > 30-12-2011, 12:47

hehe... nie jest to moja praca, jestem studentką, po prostu jestem mile zaskoczona współpracą z tym serwisem. Jeżeli chodzi na przykład, że ktoś zrobi coś źle, tzn. jakaś firma, to jest o niej baardzo głośno, a czemu jeżeli ktoś jest zadowolony ze wspołpracy, to ludzie tego nie okazują... ja jestem zadowolona i chcę się tym chwalić. Być może to trochę brzmi jak reklama, ale zapewniam, że to nie jest moja praca, raczej wdzięczność

au pair_ala > 03-01-2012, 0:00

Popieram, laski na forum tylko atakują ... jak czytam czasami to aż żal...

justa1658 > 05-01-2012, 18:31

Jeżeli chodzi o Europę to tylko Ryanair i Wizzair, jeśli zarezerwujesz odpowiednio wcześnie to spokojnie za 100 zł z bagażem możesz polecieć, a jeśli chodzi o dalsze podróże i jeśli ktoś nie jest dobry w szukaniu najlepszych możliwości to polecam http://fly-smart.pl/ szukanie najtańszych lotów to jego hobby, czasem jestem w szoku jak tanie oferty znajduje
  • Starszy wątek Nowszy wątek