• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Hammersmith

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Hammersmith

• Hammersmith
  • Hammersmith

Lunax > 03-10-2009, 18:10

Hej ludzie Milo mi wszystkich poznac

Od miesiaca siedze juz u rodziny i dopiero teraz udalo mi sie znalezc jakies fajen forum z au-pair.

Ja nie jestem typowa au-pair, bo pracuej u wlasnej rodziny, ale mam prace dostaje za nia kieszonkowe i zostalam wyslana do szkoly

Szczerze podoba mi sie taka praca, mozna poznac inna kulture, ludzi z kazdej strony swiata a do tego zarabiasz pieniadze.

Najgorsze jest to, ze nie ma sie z kim spotkac w czasie wolnym Nie mam z kim chodzic na zakupy a nawet isc do pub'u czy na jakas impreze...

A co wy dziewczyny robicie ze swoim wolnym czasem?

Fajnie byloby gdyby ktos odpisal Nawet do zwyklej konwerscji

Moje gg: 5244486
  • Re: Hammersmith

pipiq > 08-10-2009, 10:57

hejka ja mieszkam na fulham broadway wiec bardzo blisko do hammersmith jak chcesz sie spotkac to wal smialo ten weekend mam caly wolny pzdr papa

Lunax > 08-10-2009, 12:32

Ooo ta bardzo blisko ^^ w prawdzie mieszkamy po przeciwnych stronach, ale na Hammersmith mozna sie przeciez spotkac ^^

Kurcze, jak milo, ze ktos wreszcie odpisal ^^

pipiq > 08-10-2009, 20:57

masz wolne w ten weekend? bo ja sie wybieram do westfield w sobote przylaczasz sie?

Lunax > 09-10-2009, 12:49

O matko dziewczyno, a co tak daleko??

Kurde nie wiem, bo umowilam sie z kolezanka, ze pojade z nia kupic kiecke na jakas impreze, ale jeszcze dzis wieczorem Ci napisze, ok?

pipiq > 09-10-2009, 15:23

wow sorki dopiero sprawdzilam gdzie mieszkasz yyy no tak troszke daleko masz do westfield u mnie to zabiera jakies 20 min autobusem i to wtedy jak sa korki. wybierasz sie na jakas impreze jutro?

Lunax > 09-10-2009, 16:17

Hehehe na szczescie do siebie mamy blizej a wiesz, ze wczoraj bylam tam gdzie mieszkasz ;PP

Jutro, hmm chyba nie, a masz jakas propozycje?

pipiq > 09-10-2009, 22:39

no jakos mi sie nie chce siedziec w sobote w domu wykombinujmy cos

Lunax > 09-10-2009, 22:54

Wiesz ja sie moge pisac, a co z naszym spotkaniem ktore jest w innym dziale wy cos o sobocie pisalyscie

Lunax > 12-10-2009, 0:38

pipiq a wlasnie jak bedziesz miala namiary na jakas impreze to mi pisz!!!! Plis na pewno cos sie wykombinuje by isc, tylko wczesniej powiadomcie )

Pozdrawiam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna