-
-
au pairki w Londynie poszukiwane
katarynka2703 > 07-09-2009, 16:08
hej,od niedawna jestem w Londynie(Tooting=poludniowo zachodni Londyn) szukam jakis au-pairek z ktorymi moglabym sie spotkac w weekendy,bo zawsze mam wolne i powoli zaczyna mi sie nudzicjak cos to <a href="mailto:katarynka2703@wp.pl">katarynka2703@wp.pl</a> 8) -
Re: au pairki w Londynie poszukiwane
wanilioweniebo > 15-09-2009, 19:53
czesc jestem operka w londynie ale polnocnym, mieszkam na golders green, ale zawsze mozna bylo by sie spotkac np w glownym londynie na kawusie -
Lunax > 03-10-2009, 16:11
Hej ja jestem z zachodniego Londynu a dokladnie Osterley to jest niedaleko Hammersmith i rowniez szukam kogos z kim mozna by bylo sie spotkac ^^
Moze dziewczyny umowimy sie kiedys?
EDIT:
sorki dziewczyny cos mi sie dzis myli. -
Yoanna > 03-10-2009, 19:52
osterley to zachod :wink: -
sunkiss > 26-11-2009, 23:28
no ja tez bede w londynie
polnocnym doklaniej -
katarynka2703 > 20-12-2009, 16:59
no i jak wam dziewczynki(a moze nie tylko) w Londynie sie mieszka? ja juz jestem ogolnie jakos 4 miesiace,ach ten czas leci,w miedzy czasie zmienilam rodzinke i mieszkam teraz pod londynem,ach jeszcze tylko 3 dni i do domu na swieta,juz nie moge sie doczekac 8) -
sunkiss > 21-12-2009, 19:18
ja kocham Londyn !! bardzo mi sie tu podobai na prawde warto byc cierpliwym i poczekac na rodzinke. ja na poczatku mialam same oferty z jakis malych miasteczek z irlandii i bylam juz tak zdesperowana, ze bym pojechala nawet na wies, a ja jednak lubie duze miasta. a tu nagle Londyn ! dziewczyny uzbroicie sie w cieprliwosc ! pozdrawiam :* -
tosia_ > 23-12-2009, 2:31
Tak więc sunkiss uzbrajam się w cierpliwość i czekam. (tylko ile można) -
Lunax > 05-01-2010, 1:19
A ja wlasnie wrocilam ze swiat.. Ach to byl super czas. Moze kilka rzeczy mnie zdziwilo po powrocie do polski, ale jednak bylam mega szczesliwa, ze znow moge zobaczyc bliskich)
W Londynie mi sie nawet podoba. Czasami sie nudze i jestem zmeczona, ale nie moge napisac, ze jest zle, bo bym sklamala
Tosia dasz rade!! -
89dzoana89 > 05-01-2010, 12:23
Dziewczyny szykujcie sie na spotkanie w nadchodzacy weekend
Wracam do Londka wiec trzeba zaczac imprezowac
Tylko zostawcie na siebie jakies namiary (najlepiej tel bo bede bez neta)
I w sobote albo niedziele jedziemy na WOSP do Londynu :mrgreen: