• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?

nystateofmind > 19-08-2009, 22:46

Jak w temacie, ile czekalyscie za zgloszeniem od rodziny... Bo zaczynam widziec moj american dream w czarnych barwach. Mam juz aupairroom aktywny od hm 8dni i mialam 1 rodzine z ktora pisalam (stwierdzili ze mnie nie chca (z pewnego powodu) ) no i narazie cisza... boje sie ze to nie wypali i zostane w pl.
  • Re: Ile czekalyscie za RODZINA/MATCHINGIEM?

aaleeksaandraa > 19-08-2009, 22:50

No co Ty wygadujesz!

Po 8 dniach zniechęcona?

Muszisz czekać. I mieć nadzieję! Znajdzie Cię Twoja rodzinka zobaczysz! Cierpliwości!

Fakt, ja miałam pierwsze zgłoszenie tego samego dnia jak otworzyli mój au pair room, następne drugiego dnia.

Ale żadne tak naprawde mi nie odpowiada. Czekam dalej, mimo iż trzęse dupcią, że nie zechce mnie nikt normalny.

karolinaaa > 19-08-2009, 23:01

Przynajmniej masz już aktywny aupairroom kochana!! ja czekam z niecierpliwością.

karolinka > 19-08-2009, 23:01

nie nastawiajcie sie, ze wasze profile bede oblegane.. na forum dziewczyny pisaly, ze czekaly jakis czas na rodzinki, a niektore rodziny rezygnuja, bo kryzys, albo wybieraja inne dziewczyny..operek jest wiecej niz rodzin.. (albo mi sie tak wydaje ) nie zniechecajcie sie po kilku dniach..

nystateofmind > 19-08-2009, 23:01

cholera, co jest z moim nie tak...;p czekam czekam... nie pozostaje mi nic innego. na studia papierow nie zlozylam.

aaleeksaandraa > 19-08-2009, 23:14

Rozumiem Cię... Jestem w gorącej wodzie kąpana i najchętniej wzięłabym pierwsza rodzinkę, która mnie chce, żeby tylko miec pewność, że wyjadę, bo już się doczekac nie mogę.

Ale korzystając z rad naszych kole żanek, które mają doświadczenie w byciu au pair - nie warto się spieszyć!

Trzeba czekać.

(Teraz jestem taka mądra, a za 3 tygodnie będziecie mnie uspokajały, że nie ma co panikowac - jeszcze coś się trafi )

nystateofmind > 19-08-2009, 23:25

Naprawde chce wierzyc hehe. No dobra, WIERZE... ale cisza jest straszna

monita > 20-08-2009, 0:02

Ja miałam konto aktywne od 4.06 pierwszą rodzinke miałam 6.06, ale sie nie zdecydowałam, potem było jeszcze 5 rodzin, ale żadna mi nie odpowiadała. Musiałam zmienić potencjalny termin wylotu,było to jakoś na początku lipca potem miałam 3/4 tygodnie bez żadnego matchingu. cos koło 10-go sierpnia pojawiła się rodzinka z okolic DC do której właśnie planuje wyjechać...a też już myślałam, że nie znajdę rodziny która przynajmniej w teorii by mi pasowała:]ale sie udało. Trzymam za Was kciuki dziewczyny, żeby każda znalazła sobie idealną rodzinkę:]:*

marlenao > 20-08-2009, 3:05

ej! nie zalamywac mi sie tu! ja mialam peirwszy matching po ponad 3 miesiacach! czekac cierpliwie!! to Wasz american dream!<czyt. american bullshit haha>

agucha0007 > 20-08-2009, 13:37

Witam, ja jeszcze tez nie mam rodziny, jest w trakcie załatwiania na razie podchodze do tego na luzie,ale pewnie panikowac zaczne pozniej. Pierwszy raz bede leciec do USA i to w październiku-przynajmniej takie są plany, ale skoro jeszcze nie mam rodziny myslicie,że są szanse na wylot w październiku?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia