-
-
Dublin i okolice
magds > 01-07-2009, 22:00
Irlandia śpi czy jak?
Odezwijcie się au pairki jak jesteście/zamierzacie być w Irlandii w najbliższym czasie. Najlepiej w okolicach Dublina, cobym nie umarła z samotnościBędę od połowy lipa do końca października. Wszelkie uwagi/rady/wskazówki mile widziane!
pozdrawiam -
Re: Dublin i okolice
madlen123411 > 09-07-2009, 17:29
hey
co prawda mieszkam w hrabstwie graniczącym z hrabstwem,w którym leży Dublin ale mimo wszystko fajnie byłoby miec jakś kontaktau pair jestem dopiero od tygodnia i poki co oprócz mojej rodzinki irlandzkiej nikogo tu nie znam;p.W najbliższym czasie mam ochotę wybrać się na zwiedzanie Dublina, więc gdybyś miała chęć wybrać się ze mną to daj znać,bo samej mi się nie chce zwiedzać;pmoje gg 5428994 -
magds > 09-07-2009, 21:53
o jak miło, że się w końcu ktoś odezwał ;)
W Irlandii będę dopiero za 2 tygodnie, ale jestem jak najbardziej za.
Odezwę się potem na gg :) -
shante > 09-07-2009, 22:44
Ja będę w Edgware (k. Londynu), ale muszę kiedyś zaplanować wycieczkę do Dublina, więc chętnie się z Wami umówię w razie czegoTak więc teraz zwiedzajcie, a potem będziecie mnie i moje współtowarzyszki oprowadzać po najciekawszych miejscach -
89dzoana89 > 10-07-2009, 0:05
NO ja bede to jedna ze wspoltowarzyszek podrozy!!
A nawet jesli shante mnie nie wezmie to sama sie do was wybiore :mrgreen: -
shante > 10-07-2009, 0:58
Hahaha, nawet jeśli shante Cię nie weźmie, powiadasz... :twisted:
By tylko spróbowała! To będzie miała ze mną do czynienia! haha czuję się jakbym miała jakieś rozdwojenie osobowości :roll: :lol: -
ila > 10-07-2009, 12:00
Dublin <3 <3 <3
operkowałam 2 razy pod rząd w Dublinie, super klimat, świetni ludzi no i piękna okolica.
Mogę Wam zrobić listę miejsc, które koniecznie trzeba tam zobaczyć. -
shante > 10-07-2009, 12:11
Aaa ila, kochanie, my też miałyśmy się wybrać do DublinaAle lista miejsc godnych polecenia jak najbardziej się przyda -
magds > 10-07-2009, 15:46
o, fajnie by było się spotkać!
A Londyn to sama bym chętnie zwiedziła :D
No i lista jak najbardziej się przyda, bo znając moją orientację w terenie, zgubię się na pierwszym zakręcie. -
madlen123411 > 10-07-2009, 16:30
Ila!będziemy baaaardzo wdzięczne za listę wartych zobaczenia miejsc w Dublinie stworzoną przez Ciebievery,very grateful )mam ze sobą co prawda kilka przewodników ale w nich polecanych jest tyle miejsc,ze co najmniej tydzien byłby nam potrzebny;p,także mała rotacja się przyda