• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pre departure orientation project

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Pre departure orientation project

dominikan@ > 05-06-2009, 19:57

Ktos wie o co w nim chodzi?

Co ma zawierać oraz co jest jego celem i generanie jak to powinno wyglądać?
  • Re: Pre departure orientation project

agulka > 05-06-2009, 21:13

hej,

ja to musialam przygotowac w 2 wersjach. jedna zbierali na szkoleniu w NY a druga byla dla rodziny. projekt mial zawierac info o mnie, o mojej rodzinie, miescie, kraju, przyjaciolach, jak spedzam wolny czas itd.

w drugiej czesci projektu trzeba bylo opisac host rodzine, miejsce pobytu w usa. cos o historii miejsca. przykladowe zabawy z dziecmi itd. itp.

http://www.aupaircare.eu/uk/au-pair-usa ... oject.html

http://aupairdicas.blogspot.com/2006/07 ... ation.html

ps. na szkoleniu to zebrali , zlozyli na biurku..i pewnie wywalili do kosza. host rodzina w ohio bardzo sie tym podekscytowala, ale pewnie dlatego, ze bylam 1 au pair.. bo czym tu sie ekscytowac?

zrobilam to na wzor albumu, powklejalam zdjecia, wycinki z gazet itd.

milej pracy

dominikan@ > 05-06-2009, 21:16

Aga ale to się robi w formie albumu na kartkach A4 czy plakatu? Jak bys miała gdzies jakiegoś linka pod ręką odnosnie jak coś takiego zrobić to była bym Ci wdzięczna

agulka > 05-06-2009, 21:18

wlasnie wyslalam, dopisalam do swojego poprzedniego postu. sorki, ja w biegu , bo juz jestem spozniona, a jeszcze musze maila wyslac

ps. zawsze mam tel pod reka, wiec jak masz jakies watpliwosci wyslij mi pw albo maila - zawsze odbiore wiadomosc, nawet jak na forum akurat nie jestem

pozdrowionka

dominikan@ > 05-06-2009, 21:22

Ok dzięki serdeczne!

Ps, Nie moge się doczekać kiedy zaczne robić ten projekt Kurde ludzie ja mam obrone w przyszłym miesiacu a tu takie duperele każa mi robić!

p.zgodka > 06-06-2009, 12:47

mi powiedzieli , że trzeb acoś o Polsce , o kraju z którego się jest, kurde to już sama nie wiem. a co ma być zawarte w tym projekcie, wyjaśnijcie dokładnie,dzięki z góry!

dominikan@ > 06-06-2009, 12:51

Ja napiszę do agencji w poniedziałek z prośba o jakiesz szczegóły i je tu umieszcze bo założe sie że nie tylko ja będe robiła taki projekt wiec innym też się to przyda.

p.zgodka > 06-06-2009, 13:47

a na ile stron trzeba to napisać , tak orientacyjnie?

dominikan@ > 06-06-2009, 23:44

No więc odpowiadając na swoje własne pytanie informuje zainteresowanych iż projekt ten ma wyglądac dokładnie jak w 2 linku który podała Aga. (Własnie na au pair roomie w dziele INFO CENTRE znalazłam dokładnie takie same wskazówki jak ma on wyglądać).

kamysia > 07-06-2009, 23:18

.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia