• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MATURA ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• MATURA ;)

• MATURA ;)
  • MATURA ;)

Kachaaa > 31-05-2009, 18:31

Oddzielny watek sie przyda bo zmy maturzyści zaśmiecamy inne tematy :roll: :lol:

wiec czekamy na wyniki co nie 8)

ja jeszcze egz zawodowe mam 15-16czerwca :roll: :|
  • Re: MATURA ;)

shante > 31-05-2009, 18:34

Dobry pomysł

Ja już od dwóch i pół tygodnia mam wakacje i całkowicie zapomniałam, czym jest szkoła, sprawdziany, kartkówki, zadania domowe, a co najważniejsze - matura :lol:

Ogólnie to jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że 30go czerwca mój entuzjazm się jeszcze bardziej nasili po otrzymaniu wyników (ech, marzenia) :lol:

marlenao > 31-05-2009, 18:36

Jak Wam poszly ustne?

shante > 31-05-2009, 18:39

Polski i ang PP 100% ale w sumie ustne są tak naciągane... że jakoś mega dumna z siebie nie jestem

Kachaaa > 01-06-2009, 14:27

ustny ang 19/20

a polski 18/20

Summertime > 01-06-2009, 21:44

Eee, co to jest matura?

Również zdążyłam zapomnieć

Na pisemne to się przekonamy, mogę tylko sie modlić, żeby klucz z bioli nie był zbyt restrykcyjny. A co do ustnych- z polskiego byłam w ciężkim szoku bo niepotrzebnie wybrałam sobie temat nie majacy nic wspólnego z tym, co przerabiamy w szkole, utrudniłam sobie zadanie, nie miałam żadnych lektur co zaowocowało super prostymi pytaniami i 100%

Z angielskim też nie byłam pewna bo wzięłam rozszerzony, szłam jako pierwsza w szkole do odstrzału wg listy i tu również kuku bo 100%

To były moje dwa największe zaskoczenia w ciągu ostatniego roku, a jakie miłe na dodatek!

shante > 05-06-2009, 16:31

Dla mnie najmilszym zaskoczeniem była matura ustna z polskiego, której się cholernie bałam, zwłaszcza, że moja egzaminatorka oblała kilka osób (wcześniej się to nie zdarzało) i wszyscy zaczęli panikować :lol: Ale jak przyszło co do czego, to potrafiłam odnaleźć wewnętrzny spokój i się udało

Jeszcze 25 dni do wyników. :twisted:

Yoanna > 05-06-2009, 16:41

[quote name="Summertime"] A co do ustnych- z polskiego byłam w ciężkim szoku bo niepotrzebnie wybrałam sobie temat nie majacy nic wspólnego z tym, co przerabiamy w szkole, utrudniłam sobie zadanie, nie miałam żadnych lektur co zaowocowało super prostymi pytaniami i 100%

[/quote]

mialam dokladnie tak samo gdy zdawalam. jaki temat wzielas?

shante > 05-06-2009, 16:50

Ja też miałam temat niezwiązany z tym, co przerabialiśmy w szkole :lol:

Chyba nigdy nie zapomnę tego tematu... 'Wampiryzm jako zjawisko kulturowe? Analizując wybrane dzieła z literatury i filmografii zaprzecz lub potwierdź sąd Marii Janion' :mrgreen:

Yoanna > 05-06-2009, 17:16

ja mialam jezyk internetu na podstawie blogow i czatow internetowych :lol: zawsze lubilam laczyc przyjemne z pozytecznym ahhahahha
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia