-
-
MATURA ;)
Kachaaa > 31-05-2009, 18:31
Oddzielny watek sie przyda bo zmy maturzyści zaśmiecamy inne tematy :roll: :lol:
wiec czekamy na wyniki co nie 8)
ja jeszcze egz zawodowe mam 15-16czerwca :roll: :| -
Re: MATURA ;)
shante > 31-05-2009, 18:34
Dobry pomysł
Ja już od dwóch i pół tygodnia mam wakacje i całkowicie zapomniałam, czym jest szkoła, sprawdziany, kartkówki, zadania domowe, a co najważniejsze - matura :lol:
Ogólnie to jestem dobrej myśli. Mam nadzieję, że 30go czerwca mój entuzjazm się jeszcze bardziej nasili po otrzymaniu wyników (ech, marzenia) :lol: -
marlenao > 31-05-2009, 18:36
Jak Wam poszly ustne? -
shante > 31-05-2009, 18:39
Polski i ang PP 100%ale w sumie ustne są tak naciągane... że jakoś mega dumna z siebie nie jestem -
Kachaaa > 01-06-2009, 14:27
ustny ang 19/20
a polski 18/20 -
Summertime > 01-06-2009, 21:44
Eee, co to jest matura?
Również zdążyłam zapomnieć
Na pisemne to się przekonamy, mogę tylko sie modlić, żeby klucz z bioli nie był zbyt restrykcyjny. A co do ustnych- z polskiego byłam w ciężkim szoku bo niepotrzebnie wybrałam sobie temat nie majacy nic wspólnego z tym, co przerabiamy w szkole, utrudniłam sobie zadanie, nie miałam żadnych lektur co zaowocowało super prostymi pytaniami i 100%
Z angielskim też nie byłam pewna bo wzięłam rozszerzony, szłam jako pierwsza w szkole do odstrzału wg listy i tu również kuku bo 100%
To były moje dwa największe zaskoczenia w ciągu ostatniego roku, a jakie miłe na dodatek! -
shante > 05-06-2009, 16:31
Dla mnie najmilszym zaskoczeniem była matura ustna z polskiego, której się cholernie bałam, zwłaszcza, że moja egzaminatorka oblała kilka osób (wcześniej się to nie zdarzało) i wszyscy zaczęli panikować :lol: Ale jak przyszło co do czego, to potrafiłam odnaleźć wewnętrzny spokój i się udało
Jeszcze 25 dni do wyników. :twisted: -
Yoanna > 05-06-2009, 16:41
[quote name="Summertime"] A co do ustnych- z polskiego byłam w ciężkim szoku bo niepotrzebnie wybrałam sobie temat nie majacy nic wspólnego z tym, co przerabiamy w szkole, utrudniłam sobie zadanie, nie miałam żadnych lektur co zaowocowało super prostymi pytaniami i 100%
[/quote]
mialam dokladnie tak samo gdy zdawalam. jaki temat wzielas? -
shante > 05-06-2009, 16:50
Ja też miałam temat niezwiązany z tym, co przerabialiśmy w szkole :lol:
Chyba nigdy nie zapomnę tego tematu... 'Wampiryzm jako zjawisko kulturowe? Analizując wybrane dzieła z literatury i filmografii zaprzecz lub potwierdź sąd Marii Janion' :mrgreen: -
Yoanna > 05-06-2009, 17:16
ja mialam jezyk internetu na podstawie blogow i czatow internetowych :lol: zawsze lubilam laczyc przyjemne z pozytecznym ahhahahha