• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Meżczyzna a AuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Meżczyzna a AuPair

• Meżczyzna a AuPair
  • Meżczyzna a AuPair

LuK3 > 30-05-2009, 16:37

Witam!

Chciałbym wziąć udział w programie AuPair i wyjechać najchętniej do Stanów lub Wielkiej Brytanii. Jestem mężczyną w wieku 19 lat. Chciałbym się dowiedzieć czy znacie przypadki facetów AuPair jak to jest z potwierdzeniem referencji, rodzinami... Jest odpowiedzialnym człowiekiem i potrafię opiekować się dziećmi, z reguły mam z nimi bardzo dobry kontakt, ciężko mi to jednak potwierdzić. Byłem mikołajem w przedszkolu u mojej mamy i dzieci bardzo mnie polubiły , ale nie wiem czy to wystarczy . Wiele by dla mnie znaczyło wzięcie udziału w AuPair...
  • Re: Meżczyzna a AuPair

marlenao > 30-05-2009, 16:51

W programie au pair mozna wziac udzial bez wzgledu na płeć. Jest duzo rodzin , ktore chcą aby to wlasnie chłopacy opiekowali sie ich idzecmi- mozna to zauwazyc chociazby na Greataupair. Zycze powodzenia!

kamysia > 31-05-2009, 13:30

.

Kachaaa > 31-05-2009, 18:24

napewno ciezej znalezc rodzinke troszke ale nie niemozliwe

PawelAuPair > 31-05-2009, 18:57

[quote name="kamysia"]lepiej zgłoś się wcześniej bo faceci trochę dłużej czekają [/quote]

WŁAŚNIE !!! TROSZKĄ DŁUŻEJ!!

Ale spoko, masz szanse - czym szybciej się zgłosisz tym szybciej wyjedziesz. Teoretycznie.

radzio > 31-05-2009, 20:21

zgadza się, male au pair musi troszkę dłużej poczeka na rodzinkę i musi miec prawo jazdy, bez niego znalezienie rodziny jest prawie niemożliwe. Ja rodzinkę znalazłem po 1 msc, zalezało mi na Londynie i udało mi się Rodziny szukają male au pair jęsli dziemi sa chłopcy, ja obecnie prawie kazdego dnia gram w piłkę i na PS

LuK3 > 02-06-2009, 10:45

Agencje wymagają poświadczenia ,że opiekowało się dziećmi; referencji od obcej osoby jak to załatwiliście. W Polsce mało kto weźmie chłopaka na nianie a tym bardziej w moim rejonie...

kamysia > 02-06-2009, 11:32

.

89dzoana89 > 02-06-2009, 13:02

[quote name="kamysia"]no ale jeśli chcesz jechać jako au pair to musisz mieć doświadczenie. To nie będzie jeden wieczór tylko cały rok opieką nad dziećmi.[/quote]

Zgadzam sie

Ja to naprawde sporo opiekowalam sie dziecmi i to w roznym wieku a czasem i tak mam wrazenie ze nie podolam...

Radzilabym spedzic z dziecmi troche czasu i zobaczyc czy oby napewno chcialbys jechac jako au pair :mrgreen:

Agata89 > 02-06-2009, 13:13

Dokładnie, dzieci w Anglii czy USA są inne od tych naszych polskich. Tam dzieciakom można wszystko, a kary na nich nie działają. Do rzadkości należą rodziny, które 3mają swoje dzieci, że tak powiem, w ryzach :wink: Doświadczenie jest konieczne, bo inaczej opieka nad takimi rozwydrzonymi dzieciakami może przerosnąć :|
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna