-
-
wasze plany po operowaniu
nowa123 > 07-05-2009, 15:42
hej dziewczyny, jakie macie plany po skonczeniu przygoty z programem au pair? -
Re: wasze plany po operowaniu
dominikan@ > 07-05-2009, 15:43
Pewnie go przedłuzyć o kolejny rok i wyruszyc ze wschodniego wybrzeza na zachodnie bądź na odwrót. JOKE -
kamysia > 07-05-2009, 15:56
. -
nowa123 > 07-05-2009, 16:09
MBA wow
a moze, ktoras z was otworzy agencje au pair? -
kamysia > 07-05-2009, 16:23
. -
nowa123 > 07-05-2009, 16:26
to moze warto to naprawic -
dominikan@ > 07-05-2009, 17:10
Ja kiedyś o tym myslałam zeby zalożyć agencję au pair (szukającą rodzinek tylko z Wielkiej Brytania) ale au pair już nie jest tak popularne jak jeszcze kilka lat temu kiedy na granicy do Wielkiej Brytani robili taką selekcję że ho ho. Taraz wiele dziewczyn jedzie do Anglii, Irlandii czy Szkocji do normalnej pracy. -
marlenao > 07-05-2009, 19:49
Jak mi sie uda to ja chce zostac w USA pojsc tam na jakies studia i potem znalezc jakas dobra robote...A jak sie nie uda, to wrocic do Pl i tu isc na wymarzone studia -
shante > 07-05-2009, 20:45
Ja póki co mam plan zostać w Londynie i starać się o studia na University of Greenwich (jednak sam Tourism Management, po małej konsultacji z Yoanną, której dziękuję za wszelkie informacje i czas). A jeśli nie tam, to gdzie indziej, ale raczej ostatecznie stawiam na UG i mam nadzieję, że wypali. Chociaż to też kwestia tego, czy po roku w UK się nie zniechęcę do tego miejsca (choć to mało prawdopodobne, ale wszystko się może zdarzyć).
Generalnie rzecz biorąc - jak na razie marzy mi się zamieszkać w UK, zapomnieć o facecie, który złamał mi serce i ułożyć sobie życie zawodowe i prywatne. A najbardziej czekam na chwilę, gdy będę mogła zaprosić swoją siostrzenicę do domu w Anglii i pokazać jej najpiękniejsze miejsca :wink: Amen. :mrgreen: -
Yoanna > 08-05-2009, 13:45
nie zniechecisz sie :wink: ja po 3 latach dalej kocham to miejsce
chociaz ludzie sa rozni.. np spotkalam wielu polakow ktorzy niecierpia anglii a siedza tylko dla pieniedzy..
a moje plany po operowaniu? koncze za dokladnie dwa tyg. wiec plan jest taki, ze trzeba jakas prace znalezc, a nienawidze szukac pracy. ale no coz.. trzeba skonczyc studia. a potem magistra zrobic, tez tutaj :lol: no, to takie plany na najblizsze dwa lata