-
-
Kachaaa wyrusza na podbój Londynu;)
Kachaaa > 04-04-2009, 19:56
Hmm postanowilam zalozyc moj pamietnik
Nie pamiętam jak i kiedy się to stało, ale o byciu au pair marzylam juz od dawna, moja kuzynka sie tym zajmowala kiedys. Na to forum trafilam jakos w lutym, w marcu sie arejestrowalam, musialam prekonac rodzicow, ale anim się zgodzili ja ju dawno szukalam rodzinki
do wylotu jeszce daleko bo 3,5 miesiąca ale juz sie nie mogę doczekać
A więc jakby ktoś nie wiedzial to jadę do rodzinki szalonej, buddysci - ona aktorka on instruktor jogi, 21miesięczna Willow słodka :lol:
au pair jestem po raz pierwszy, mam nadzieję że będzie ok -
Re: Kachaaa wyrusza na podbój Londynu;)
PawelAuPair > 04-04-2009, 20:52
Ale szybko to Ci się wszystko ułożyło. Trzymam kciuki, żeby dalej również było tak pozytywnie.
Pozdrawiam. -
Kachaaa > 04-04-2009, 23:50
czy szybko to nie wiem
szukalam nna wlasna reke
na agencje mnie nie stac:/ -
89dzoana89 > 06-04-2009, 9:14
No masz ten komfort ze mozesz sama znalezc rodzinke
Ja tam mimo wszystko wolalabym przez agencje 8) Bo zawsze jakies wieksze bezpieczenstwo jest i wogole :lol:
Choc jesli mialabym jechac do UK to pewnie sama szukalabym na wlasna reke
Ale do stanow to ja wole i musze jechac przez agencje -
Kachaaa > 06-04-2009, 12:24
ja na rok nie chcialam, bo na studia wracam...
a nie boję się bo jak by co mam rodzinę w Londynie wsiadam w metro i do nich jade blisko jest -
pipiq > 07-04-2009, 23:54
hej a gdzie bedziesz w londynie, tzn. w jakiej czesc albo w jakiej dzielnicy? i sie nie martw tutaj jest na prawde super. A jeszcze jak masz rodzine tutaj to juz calkowity looz -
Kachaaa > 08-04-2009, 10:55
ja będe okolo Limes Walk, Nunhead, London
tak mi hostka napisala
wogole mowie ostatni mail byl ponad tydzien temu nie bde sie odzywac, obaczymy cy ona sie odezwie i nie spodziewalam sie a tu napisala sama z siebie, zdj malej przyslala
ona spoko jest -
Summertime > 10-04-2009, 1:05
Eee, to ja z moją rodzinką intensywnie piszęWarto się lepiej poznać Więc na bieżąco jestem z tym co u dzieci, co robili danego dnia itp.
Tylko że motyw jest taki, że ja średnio na maila odpowiadam po 3 dniach, a babka po godzinie od mojego e-mailaAle tłumaczę się, że to przez zbliżające się egzaminy
Odezwij się, zapytaj co słychac, wydaje mi się, że to sprawi dobnre wrażenie -
Kachaaa > 10-04-2009, 14:28
ona sie odezwala jak juz mowilam, tak to nie ma sensu pisac bo ona sie pakuje do Dublina wylatuja lada dzien takze nie bede jej nekac
jeszcze mam 3,5 mies do wyjazdu takze wiesz
blizej wyjazdu sie bede pytac co zabrac i tak dalej
a teraz ... matura :roll: 8O -
Summertime > 11-04-2009, 9:39
Kiedy moja hostka była w LA tez ją nękałam mailami :twisted: Nie, żebym była złośliwa, ale ona starała się odpisywać, lakonicznie bo lakonicznie, ale kontakt był