-
-
Kto wyjeżdża w tym roku 2009 jako au -pair ?????????????????
Nataliaa000 > 05-01-2009, 0:06
Hej mam zamiar jechać w waakcje jako au - pair bedzie ktoś może w okolicy ?????????????? albo też wyjeżdza na przełomie czerwca pozdrówka czekam na odpowiedzi -
Re: Kto wyjeżdża w tym roku 2009 jako au -pair ?????????????????
Johnson > 05-01-2009, 17:36
Po pierwsze nie ten dział....
po drugie nie wiadomo gdzie jedziesz...
po trzecie...jest taki temat -
justineee > 07-01-2009, 21:37
Nie wiem dokąd wyjeżdzasz, ale ja wybieram się do Francji ( Nicea) dokładnie nie wiem kiedy, na pewno w wakacje -
hucker1 > 13-02-2009, 0:19
ja wyjezdzam w lipcu po maturze do Londynu na rok.jestem w trakcie poszukiwania agencji. moze znacie jakies godne polecenia??? -
ila > 14-02-2009, 16:19
Też wyjeżdżam w lipcu, na rok, do Harlow (30 min od Londynu). To już mój trzeci wyjazd ale za to najdłuższypoprzednie dwa razy byłam jako summer au pair w Irlandii.
Rodzinkę jak zwykle znalazłam przez Internet.
Pozdrawiam. -
magd_ka > 17-02-2009, 22:50
Hej, ja albo w czerwcu, albo pod koniec sierpnia ruszam do USA, w zeszly piatek zdecydowalam, teraz jestem na etapie przetrzasywania wszelkich forow i stron poswieconym operką, zaczynam zbierac tez dokumenty, co jest baaardzo utrudnione, bo studiuje daleko od domu, a w domu wlasnie sa wszystkie rzeczy(nawet nie wiem czy nie konczy mi sie waznos paszportu:/) ogolnie widze, ze to forum jest na wymarciu, czyzby nikt sie nie wybieral za granice w tym roku, czy ludzie wiedza juz wszystko po przeczytaniu starych postow...? -
cailet > 18-02-2009, 2:24
Wiesz, to zależy. Ja np. tyle się naczytałam, że w sumie jak na razie to mam już odpowiedź na większość moich pytań. Następne przyjdą pewnie przy doborze rodzinki, czyli chyba całkiem niedługo.
A czy ktoś się wybiera - jasne że takJa np. na razie mam termin na początek czerwca. Nie wiem, czy uda mi się wyrobić, jak nie to podbój Ameryki zacznę troszkę później. I więcej osób wybiera się w tym roku do stanów.
A co do forum... Poczytaj, naprawdę sporo ciekawych informacji można tu wykopaćMnie to forum bardzo pomogło. Wiem, że jest tu dużo rzeczy i sporo czasu trzeba na przetrząśnięcie wszystkiego, ale naprawdę warto
Pozdrawiam. -
Yoanna > 18-02-2009, 3:10
[quote name="ila"]Też wyjeżdżam w lipcu, na rok, do Harlow (30 min od Londynu). To już mój trzeci wyjazd ale za to najdłuższypoprzednie dwa razy byłam jako summer au pair w Irlandii.
[/quote]
to sie okaze czy najdluzszy :wink: moj trzeci wyjazd tez mial byc najdluzszy, na rok. a wyszlo 2,5mies
forum na wymarciu, ale bywalo gorzej, teraz troszke sie ozywilo, w sumie zawsze im blizej wakacji tym wiecej osob zaglada :wink: -
Yoanna > 18-02-2009, 3:11
ah i jeszcze jedno ila! do tego harlow zaraz za epping, tak? dobrze kojarze? -
ila > 18-02-2009, 13:27
Tak Yoanna, do tego Harlow. Heh, jestem positive i mam nadzieję, że wytrzymam ten roczek jakoś .