• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Kto wyjeżdża w tym roku 2009 jako au -pair ?????????????????

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Kto wyjeżdża w tym roku 2009 jako au -pair ?????????????????

Nataliaa000 > 05-01-2009, 0:06

Hej mam zamiar jechać w waakcje jako au - pair bedzie ktoś może w okolicy ?????????????? albo też wyjeżdza na przełomie czerwca pozdrówka czekam na odpowiedzi
  • Re: Kto wyjeżdża w tym roku 2009 jako au -pair ?????????????????

Johnson > 05-01-2009, 17:36

Po pierwsze nie ten dział....

po drugie nie wiadomo gdzie jedziesz...

po trzecie...jest taki temat

justineee > 07-01-2009, 21:37

Nie wiem dokąd wyjeżdzasz, ale ja wybieram się do Francji ( Nicea) dokładnie nie wiem kiedy, na pewno w wakacje

hucker1 > 13-02-2009, 0:19

ja wyjezdzam w lipcu po maturze do Londynu na rok.jestem w trakcie poszukiwania agencji. moze znacie jakies godne polecenia???

ila > 14-02-2009, 16:19

Też wyjeżdżam w lipcu, na rok, do Harlow (30 min od Londynu). To już mój trzeci wyjazd ale za to najdłuższy poprzednie dwa razy byłam jako summer au pair w Irlandii.

Rodzinkę jak zwykle znalazłam przez Internet .

Pozdrawiam .

magd_ka > 17-02-2009, 22:50

Hej, ja albo w czerwcu, albo pod koniec sierpnia ruszam do USA, w zeszly piatek zdecydowalam, teraz jestem na etapie przetrzasywania wszelkich forow i stron poswieconym operką, zaczynam zbierac tez dokumenty, co jest baaardzo utrudnione, bo studiuje daleko od domu, a w domu wlasnie sa wszystkie rzeczy(nawet nie wiem czy nie konczy mi sie waznos paszportu:/) ogolnie widze, ze to forum jest na wymarciu, czyzby nikt sie nie wybieral za granice w tym roku, czy ludzie wiedza juz wszystko po przeczytaniu starych postow...?

cailet > 18-02-2009, 2:24

Wiesz, to zależy. Ja np. tyle się naczytałam, że w sumie jak na razie to mam już odpowiedź na większość moich pytań. Następne przyjdą pewnie przy doborze rodzinki, czyli chyba całkiem niedługo.

A czy ktoś się wybiera - jasne że tak Ja np. na razie mam termin na początek czerwca. Nie wiem, czy uda mi się wyrobić, jak nie to podbój Ameryki zacznę troszkę później. I więcej osób wybiera się w tym roku do stanów.

A co do forum... Poczytaj, naprawdę sporo ciekawych informacji można tu wykopać Mnie to forum bardzo pomogło. Wiem, że jest tu dużo rzeczy i sporo czasu trzeba na przetrząśnięcie wszystkiego, ale naprawdę warto

Pozdrawiam.

Yoanna > 18-02-2009, 3:10

[quote name="ila"]Też wyjeżdżam w lipcu, na rok, do Harlow (30 min od Londynu). To już mój trzeci wyjazd ale za to najdłuższy poprzednie dwa razy byłam jako summer au pair w Irlandii.

[/quote]

to sie okaze czy najdluzszy :wink: moj trzeci wyjazd tez mial byc najdluzszy, na rok. a wyszlo 2,5mies

forum na wymarciu, ale bywalo gorzej, teraz troszke sie ozywilo, w sumie zawsze im blizej wakacji tym wiecej osob zaglada :wink:

Yoanna > 18-02-2009, 3:11

ah i jeszcze jedno ila! do tego harlow zaraz za epping, tak? dobrze kojarze?

ila > 18-02-2009, 13:27

Tak Yoanna, do tego Harlow . Heh, jestem positive i mam nadzieję, że wytrzymam ten roczek jakoś .
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna
  • Ostatnia