• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

jak wyglada rozmowa

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• jak wyglada rozmowa

• jak wyglada rozmowa
  • jak wyglada rozmowa

tyczka000 > 26-11-2008, 17:43

czesc, nie wiem czy juz taki watek byl (- nie znalazlam)

chcialam sie dowiedziec ak wyglada rozmowa (ta po angielsku) z osoba z biura z ktorego sie wyjezdza? slyszlam ze jest taka bo oni spr jak sie zna ang. ale o co oni tam pytaja itp ?
  • Re: jak wyglada rozmowa

Johnson > 26-11-2008, 19:44

Nie wiem jak w innych...ale ja rozmawiając kulturalnie..rozmawiałem o hobby, rodzinie, zwierzętach...hmmm takich sprawach bardzo przyziemnych które łatwo i prosto można było przekazać

tyczka000 > 26-11-2008, 20:45

dzieki, troche mnie to podnioslo na duchu... bo moj ang jest strasznie slaby

Johnson > 26-11-2008, 21:19

Po to jest ten program aby się nauczyć języka a w czasie rozmowy wystarczy ,że stworzysz proste zdania w czasach present simple i continous

tyczka000 > 26-11-2008, 21:38

kurde nie wiem jak dziekowac za takie podbudowanie. czytam to forum od 2 dni... ciesze sie ze na nie trafilam jest tu wiele negatywntywnych jak i pozytywnych wypowiedzi au-pairek. i po przeczytaniu tych negatywnych to sie mi odniechcewa przezycia takiej przygody (jak bycie au-pair w usa) ale dzieki tobie znow wierze ze moje marzenia (aczkolwiek marzeniem moim to mieszkac w usa a nie byc au -pair, ale cel uswieca srodki haha) moga sie spelnic

Johnson > 26-11-2008, 21:41

Btw.dostałaś moje PW ? Bo nie rozumiem zasady ich działania tutaj na forum

jeżeli nie

to....zagadaj na gg 7986298 - Michał. Jako osoby chcące wylecieć może będziemy sobie doradzać
  • Starszy wątek Nowszy wątek