• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Jestem au pair rok i niedawno zaczelam 2.......:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Jestem au pair rok i niedawno zaczelam 2.......:)

packa > 21-02-2008, 8:02

POLECAM wyjazd jako au pair bo jest super! Przede wsyztkim do USA Ja jestem tutaj i nie zaluje ze przyjechalam...wiadomo czasmi sa ciezkie chwile ale takie zycie Przezylam CUDOWNY rok i zostalam z moja host rodzinka na nastepny. Najwazniejsze aby Twoj rok byl udany to trafic na dobrych ludzi a ja bylam lucky i chyba jestem bo wsyztko uklada sie oki duuuzo moglabym pisac i pisac jak tutaj jest itp chetnie odp na pytanka jesli ktos sie zastanawia aby tu przyjechac.... a oto moje gg 646430

POZDRAWIAM!!!!
  • Re: Jestem au pair rok i niedawno zaczelam 2.......:)

Yoanna > 21-02-2008, 23:40

ze sie spytam.

napisalas ze polecasz wyjazd jako au pair, przede wszystkim do usa.

dlaczego wlasnie stany? co tam jest takiego fajnego?

packa > 22-02-2008, 6:38

polecam do usa bo tutaj jest duzo ciekawych miejsc do zwiedzenia i to jest glowny powod dlatego warto tutaj przyjechac mi sie podoba nie wiem jak innym...

niuniusiek > 22-02-2008, 12:48

w kazdym kraju jest duzo ciekawych miejsc

WAMPIREK > 22-02-2008, 13:46

Dokładnie.A USA większo?ć osób wybiera chyba dlatego bo normalnie to ciężko byłoby komu? wybrać się na taki wyjazd do USA

packa > 23-02-2008, 19:00

dokladnie...do USA nie pojedziesz tak kiedy masz na to ochote...wiadomo glupia wiza wiec jako au pair masz szanse bez wiekszych problemow A jest co zwiedzac tutaj

Gość > 24-02-2008, 20:26

Ja wlasnie z powodu wizy nie wybralam USA jako kraj pobytu - bo skoro Polakow nie chca, to po co sie na sile pchac

I dlaczego tak od razu byc na nie, ze nie wiadomo czy bedzie sie mialo szanse pojechac pozniej, bo wiza? Jak dla mnie to wlasnie im dluzej zyje, tym bardziej USA turystycznie wydaja sie zupelnie mozliwe Wszystko zalezy od tego, jak sobie zycie ulozymy.

Jestes bodajze pierwsza au pair, ktora tak goraco poleca USA. Mnie sie wydaje, ze wszedzie moze byc super rok albo rok do d., w zaleznosci od... no wlasnie, host rodzinki i jej humorow. Jak sie trafi na fajna, to nawet gdzies w Kazachstanie mozna spedzic super rok i polecac wszystkim

No ale wlasnie... mnie tam historia Twoja interesuje, wlasnie z tego powodu, ze jest troszke inna niz innych amerykanskich operek. Wiecej szczegolow na forum

packa > 25-02-2008, 18:13

tak moze byc ze moja historia jest inna bo trafilam na super rodzinke w stanach i dzieki nim bardzo polubilam ameryke))) traktuje moja host rodzinke jak wlasna prawdziwa i mnie oni tez tak traktuja! Nie raz uslyszalam od hosta ze jestem jega druga corka Sa sprawiedliwi wobec mnie pod kazdym wzzgledem; godz pracy itp I jest szansa ze zostane u nich na studia po zakonczeniu programu au pair Przeprowadzam sie z nimi takze do Las Vegas prawdopodobnie to tam zaczne studia Moge powiedziec szczerze ze ich kocham wiem ze to moze zabrzmi z=smiesznie ale to naprawde wspaniali ludzie! Jestem tutaj rok i wiem co mowie. Sa super rodzinka i w przyszlosci chcialabym miec takie malzenstwo jak oni maja bo jak patrze nan ich to zaczynam wierzyc w milosci i ze nie wygasa mimo lat

Yoanna > 25-02-2008, 19:13

to super trafilas!

jednak sa rodziny ktore traktuja operke jak family member..

idril > 25-02-2008, 21:51

no to super, szkoda ze tylko tak malo takich rodzin.

ale jednak sie trafiaja i tego trzeba sie trzymac!

• Starszy wątek Nowszy wątek
  • Następna