-
-
Choroby, problemy zdrowotne a bycie au pair
lidia > 07-12-2007, 19:19
W przyszlym roku zamierzam zostac ao pair w USA jednakze chce zalozyc aparat ortodontyczny. czy ktos wyjechal do usa w takich okolicznosciach i kontynlowal leczenie wady zgryzu tam? -
Re: Choroby, problemy zdrowotne a bycie au pair
angelinaa.star > 07-12-2007, 20:35
ja przed samym wyjazdem zdejmowalam aparat, po pierwsze bo nie musiala go nosci, po drugie bo koszty sa ogromne tu w US -
Ninka Jones > 07-12-2007, 21:35
ehhh przeszkody zdrowotne s? najgorsze -
idril > 08-12-2007, 3:32
ale taki aparat na zeby to jest przeszkoda medyczna ktora mozna chyba przesunac w czasie...
jednak zeby nie namawiac dla zlego powiem: przesun w czasie wyjazd
-
dominikan@ > 17-05-2009, 20:24
Niech będzie osobny wątek jednak bo czytać w jedzeniu o cytologii to lekka przesada(bez urazy Kamildzianka)
Ps. Kamildzianka a cały czas tan sam lek bierzesz czy zmieniałas od 2007?? -
kamildzianka > 17-05-2009, 20:27
Biore wciaz Euthyrox na tarczyce, TSH ladnie mi sie ustabilizowalo, chociaz w lutym skoczylo do 6. Ty tez tarczycowa? -
dominikan@ > 17-05-2009, 20:42
Niestety. Ja biore letrox od 3 lat. Z czego jakies 2 lata żyłam z nieleczoną niedoczynnością bo mój wspaniałomyślny lekarz na to nie wpadł że mam niedoczynność tylko wysyłał mnie na badania na alergie itp itd. -
kamildzianka > 17-05-2009, 20:44
Ja juz pisalam - trafiaja sie konowaly, niestety... -
dominikan@ > 17-05-2009, 20:46
Ach ci lekarze. Ja sama zaczełam sobie wszystkie wyniki prywatnie robić bo inaczej dalej bym nie wiedziała co mi dolega. A jak się czułas jak nie brałas lekarstw? (mam na myśli przed zdiagnozowaniem niedoczynności) -
89dzoana89 > 17-05-2009, 20:47
A jakie mialas objawy ze myslal ze to alergia??
Ja wole sie nie wypowiadac na temat lekarzy...od kilku miesiecy mam problemy z gardlem;/ (nie boli mnie ani nic ale tak jakbym cos miala w przelyku albo drogach oddechowych;/) pierwszy lekarz stwierdzil ze mam zapalenie gardla i takie byly 3 kolejen diagnozy wiec za kazdym razem inny antybiotyk itp, poszlam do laryngologa a on mi tabletki ziolowe przepisal;/ problem jak byl tak nadal jest :? aaa no i tabletki antyalergiczne mi przepisuja gdzie ja nigdy alergii nie mialam;/